Pirmosios keturios muzikinio projekto laidos skirtos dalyvių atrankai. „Į sceną jie ruošiasi patys, nepadedami nei televizijos stilistų, nei grimuotojų. Jei dalyvis paruošia įspūdingą numerį, tai – tik jo paties pastangų ir talento nuopelnas", – pabrėžia šou prodiuseris Laurynas Šeškus.

Į sceną lipa tiek scenos profesionalai, nusprendę save išmėginti naujame amplua, tiek neatrasti talentai, kuriems pasirodymas televizijoje neretai būna ir gyvenimo svajonė, skelbiama pranešime spaudai.

S. Stavickis-Stano filmavimo metu pasidavė emocijoms ir leido sau net pažeisti muzikinio projekto taisykles.

„Kartais mes komisijoje užsižaidžiame ir pamirštame, kokie žmonės ateina į sceną. Nežinau, kaip į šį mano sprendimą reaguos laidos prodiuseriai, nežinau, kas man dabar bus... Komisijos narius spaudžia griežtos formato gairės ir sutartys, kuriose numatytos didžiulės baudos už taisyklių nesilaikymą, bet supratęs, kokią padariau klaidą, privalėjau ją ištaisyti", – atviravo muzikos profesionalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)