O Jungtinės Karalystės mados pasaulis tiesiog dūzgia nuo kalbų apie tai, kokio dizainerio suknele nuotaka pasipuoš TĄ svarbiąją dieną, rašo „The Star“.

Neseniai paviešintos pirmųjų M. Markle vestuvių nuotraukos parodė, kad per jas aktorė pasirinko labai paprastą suknelę:

Kur reikėtų ieškoti vestuvinės suknelės, kuri turėtų tapti metų suknele? Tai turėtų būti išties prašmatnus rūbas mada itin besidominčiai nuotakai, tuo pačiu tinkama tuoktuvėms bažnyčioje ir dar tikrai karališka. Kaip suderinti modernius laikus ir tradicijas? Juo labiau, kad tai nebus pirmoji vestuvinė suknelė, kuria pasipuoš aktorė.

Visi nekantrauja sužinoti, kokia bus princo Harry mylimosios suknelė, o tai laikoma viena didžiausių artėjančios šventės paslapčių. Mados pasaulį tiesiog užvaldė kalbos apie tai, kas kurs Meghan suknelę ir kokį įvaizdį ji pasirinks.

Tai suprantama – juk po Harry brolio princo Willliamo ir Kate Middleton vestuvių 2011 m. nebuvo didelių karališkų vestuvių, kurias būtų stebėjęs visas pasaulis. O Kate vilkėta „Alexander McQueen“ mados namų nėriniuota suknelė vis dar daro įtaką vestuvinių suknelių dizainui.

„Tai bus didžiausias mados užsakymas šiais metais. Milijonai žmonių ją stebės. Tai bus labai svarbus momentas mados pasauliui“, – sakė nuotakoms skirto britų žurnalo „Brides“ redaktorė Jade Beer.

Nors Meghan Markle vestuvinės suknelės modelis ir dizaineris yra akylai saugoma paslaptis, daugelis neabejoja, kad Meghan pasirinks britų dizainerį ar dizainerę.

Kate buvo ne vienintelė britų karališkosios šeimos atstovė, pasirinkusi britų dizainerį vestuvinei suknelei sukurti. Karalienės Elžbietos II anūkė Zara Phillips vilkėjo karališkojo dizainerio Stewarto Parvino suknelę. O princesė Diana 1981 m. nustebino visus pasirinkdama ką tik koledžą baigusių dizainerių porą – Davidą ir Elizabeth Emanuel – sukurti jai vestuvinę suknelę.

Tarp dizainerių, kuriuos gali pasirinkti Meghan, minimas ir britų ir kanadiečių kilmės dizaineris Erdemas Moralioglu, garsėjantis savo elegantiškomis ir itin moteriškomis suknelėmis. Dar vienas galimas variantas – „Ralph & Russo“.

Šių dizainerių suknele Meghan pasipuošė per savo sužadėtuves.

Kiti galimi variantai – „Burberry“ ir „Alexander McQueen“ mados namai bei dizaineris Gilesas Deaconas, sukūręs Kate sesers Pippos Middleton vestuvių suknelę.

Victoria Beckham paneigė gandus, kad jos prašė sukurti Meghan suknelę. Tarp galimų dizainerių buvo minimas ir prancūzas Roland‘as Mouret.

„Manau, kad ji gali mus visus nustebinti ir pasirinkti kokį kanadietišką prekės ženklą. Ji buvo labai lojali jiems, kai filmavosi. Tačiau veikiausiai galime kirsti lažybų, kad tai bus britų dizaineris ar dizainerė“, – mano „Women’s Wear Daily“ vyriausiasis redaktorius Milesas Socha.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)