„Šis filmas skirtas tik žiūrovams nuo šešiolikos metų, todėl daugelis suaugusiųjų žaidimus įsivaizduoja, švelniai sakant, kitaip, – juokiasi gerai žinomas komedijų aktorius J. Batemanas. – Tačiau čia kalbama apie kitokias pramogas ir apie tai, kuo gali baigtis vieno veikėjo pašėlusi mintis. Po tokių vaidmenų imu labai bijoti atsitiktinių žmonių ir netikėtų jų pasiūlymų“.

Ar pačiam 49-erių aktoriui yra tekę dalyvauti tokiame nekaltame draugų vakarėlyje?

„Ne, nesu to išbandęs, nes su žmona auginame vaikus ir visos mūsų pramogos susiję su jais. Vakarais vien su draugais skamba kaip stebuklas, svajonė. Aišku, sunkiai įgyvendinama“, – sako J. Batemanas.

„O mes su draugais iš tiesų rengiame tokius vakarėlius. Bet dabar jau tikrai žinosiu, ko per juos nereikia daryti“, – sako R. McAdams.

Komedijoje „Žaidimų vakaras“ nusistovėjusią minėtų bičiulių tradiciją sulaužo netikėtai į svečius atvykęs pagrindinio herojaus Makso brolis Bruksas (jį vaidina aktorius Kyle‘as Chandleris), kuris pasiūlo pakylėti vakarėlį į aukštesnį lygį. Jo idėja – detektyvinis žaidimas, kurio metu Brukso pasamdyti žmonės įsiverš į vakarėlį ir pagrobs vieną iš jų, o likusieji, sekdami paliktomis užuominomis, turės surasti „auką“ ir išsiaiškinti „nusikaltimo“ motyvus. Tačiau, kaip ir turbūt jau įtariate, žaidimas pakrypsta netikėta linkme.

Pramuštgalvis broliukas netrukus pagrobiamas dviejų įsilaužėlių ir išvežamas nežinoma kryptimi. Tvirtai pasiryžę nugalėti, bičiuliai leidžiasi iš paskos. Tik jie kol kas nežino, kad Brukso pagrobimas nebuvo suvaidintas, o tai, ką jie laiko žaidimu, išties yra gyvybės ir mirties klausimas. Įsipainioję į pavojingą istoriją, tačiau to nenutuokdami, žaidėjai patenka į daugybę kurioziškų situacijų.

Pati beprotiškiausia, smagiausia ir įsimintiniausia iš pirmo žvilgsnio intriguojančiam, bet nepavojingam žaidimui pasiryžusių žmonių naktis – jau nuo vasario 23 dienos detektyvu virtusioje komedijoje „Žaidimų vakaras“.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją