Vaizdo įrašą paviešino nežinomas asmuo, tad Blac Chyna tučtuojau kreipėsi į advokatą Walterį Mosley, kuris pareiškė, jog tokio įrašo paviešinimas yra kriminalinis nusikaltimas. Blac Chyna kreipėsi į policiją, kad būtų nustatyta, kas paviešino jos „sekso vaizdajuostę“.

Tačiau tai ne pirmas kartas, kai asmeniniai buvusios striptizo šokėjos Blac Chynos vaizdo įrašai pasiekia viešumą. Praėjusią vasarą jos dukros tėvas Robas Kardashianas socialiniuose tinkluose buvo paviešinęs kelias nuogas jos nuotraukas. Moteris dėl šio buvusio mylimojo veiksmo taip pat grasino ieškiniu teisme.

O pastarasis vaizdo įrašas, paviešintas pirmadienio rytą, panašu, sulaukė Blac Chynai dar neregėto populiarumo. Kaip skelbia toofab.com, net nereikia pažiūrėti vaizdo įrašo, kad suprastum ir sužinotum, kas ten buvo pavaizduota, nes socialinius tinklus tiesiog užplūdo įrašai, komentarai ir trumpi vaizdeliai, iškirpti iš originalaus vaizdo įrašo.

Vien „Twitter“ tinkle nuo pirmadienio ryto iki antradienio popietės buvo paskelbta 123 tūkstančiai įvairaus formato įrašų šia tema:

„Tai apibendrina Blac Chynos sekso vaizdajuostę“

„Blac Chyna vaizdo įraše“

„Blac Chyna vaizdo įraše atrodo maždaug taip“

„Taip atrodė visi, mano laiko juostoje peržiūrėję Blac Chynos vaizdo įrašą“

„Taip dabar atrodo Kris Jenner, kurdama naują planą, kaip iš šio Blac Chynos skandalo susikrauti milijonus dolerių savo šeimai“

Kardashianų klano vardas net ir internautų memuose minimas visiškai ne be reikalo. R. Kardashianas ir Blac Chyna – viena skandalingiausių JAV pramogų pasaulio porų. Pernai rudenį išsiskyrusi pora, panašu, jau nebeišeko kelio atgal vienas pas kitą, tačiau anksčiau viskas buvo gerokai kitaip.

2016-ųjų sausį susipažinusi pora balandį susižadėjo, o jau gegužę pranešė laukiantys vaikelio. Pora planavo ir vestuves, tačiau jos buvo atšauktos. Kardashianų klanas niekuomet nepritarė šiems santykiams.

Beje, dukra nėra vienintelis Blac Chynos vaikas. Ji augina ir sūnų Kingą, kurio susilaukė kartu su atlikėju Tyga. Įdomu tai, jog vėliau Tyga draugavo su jauniausia Kardashianų klano atstove Kylie Jenner.

Blac Chyna nuotraukose:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)