Dvylikta vieta: Žuvys

Netikėtas posūkis! Garbingą paskutinę vietą užima Žuvys, kurioms tarsi priklausytų pirmoji – Zodiake nėra kito ženklo, kuris mokėtų taip atsiduoti kūniškiems malonumams. Ir būtent ši savybė kiša Žuvims koją. Tiksliau, ne Žuvims, o jų partneriams. Jie pirmiausia turi užtikrinti Žuviai idealų nusiteikimą. O kad Žuvis idealiai nusiteiktų, jai reikia ilgo ir švelnaus pasimatymo, rožių žiedlapių ant šilko paklodžių ir sportiško sudėto mėlynakio bruneto. Ir dar jis turi būti atkaklus meilužis, kvepiantis tarsi elfas – šviežia ryto rasa ir nektaru. Tada gali būti, kad Žuvis parodys jam tai, ką sugeba. Jeigu nuspręs, kad įsimylėjo. Jeigu ne, tegul viską daro pats, ir tegul iki grabo lentos bus dėkingas už galimybę prisiliesti prie dieviško Žuvies kūno.

Vienuolikta vieta: Mergelė

Seksas su Mergele turi dvi pagrindines taisykles. Pirma: Mergelę lengviau nužudyti, nei patenkinti. Antra: jeigu Mergelė nėra patenkinta, ji privers partnerį užsiimti seksu su ja tol, kol pasieks kulminaciją. Ir džiaugtis čia visiškai nėra kuo. Nes partneriui, kuris nesiekia tokio aukšto lygio, Mergelė antro šanso nesuteiks niekada. Viskas, traukinys nuvažiavo. Todėl seksas bus ne toks, apie kokį galvojote, bet tarsi suparalyžiuotas.

Dešimta vieta: Ožiaragis

Ožiaragiai, kaip daugeliui atrodo, seksui apskritai yra abejingi. Po Ožiaragio ženklu gimusi ponia meilės žaidimus dar įrašys ir į savo dienotvarkę: „19 valandą – vakarienė, 20 valandą – žygdarbis, 22 valandą – seksas“. Ir kaip taip galima? Pasakojame. Iš tikrųjų, po Ožiaragio ženklu gimusi ponia orientuojasi tik išskirtinai į savo troškimus ir dėl partnerio per save nelips. Užtat ji puikiai pažįsta save ir žino, ko konkrečiai ir kada konkrečiai nori. Tad jeigu jos dienotvarkėje yra punktas „seksas“, reikia jai tą seksą suteikti. Nes jeigu po Ožiaragio ženklu gimusi ponia bus gerai nusiteikusi – tai bus gaisras. O jeigu ne – nelyskite su savo glamonėmis. Ožiaragis gali ir ragus dėl to parodyti. Rimtai.

Devinta vieta: Vėžys

Seksą su Vėžiu galima apibūdinti trimis žodžiais: ilga, brangu ir nuostabu. Ilga ta prasme, kad Vėžiai iš tiesų mėgsta ilgą ir švelnų seksą, tačiau, apskritai, iš pradžių teks ilgai jo siekti. Šiame etape atsisijoja nekantrūs. Brangu – nes seksas su Vėžiu brangiai kainuoja, mat teks susimokėti. Pinigais ir dovanomis Vėžio nepapirksite, tik ranka ir širdimi. Šiame etape atsisijoja tie, kuriems baisu prarasti laisvę. Na, o didvyriams, kurie įveiks šiuos išbandymus, atiteks nuostabus seksas. Galbūt. Kartais. Jeigu Vėžys bus nusiteikęs. Jeigu ne – pirminė padėtis: iš pradžių ilga, paskui brangu…

Aštunta vieta: Jautis

Norite sugadinti seksą su ponia, gimusia po šiuo Zodiako ženklu – pradėkite rodyti jaunatvišką žaismingumą, tarsi nesuvaldomą aistrą, arba pasiūlykite jai pasirinkti ką nors iš akrobatinių etiudų. Ir eisite toli toli (ne, ne ten, kur svajojate patekti). Jaučiai nemėgsta sudėtingų dalykų. Joms patinka, kad viskas būtų paprasta ir be didelių žaidimų. Jausmingai, prasmingai ir apgalvotai. Ne, tai nėra nuobodu. Tai ilgai trunka. Po Jaučio ženklu gimusios damos – techniškos maratonų bėgikės, todėl iš partnerio tikisi to paties. Beje, neduok dieve, jeigu po penkias valandas trukusio sekso nusisuksite į sieną ir užkranksite! Po sekso būtina pasikalbėti, kitaip po šiuo ženklu gimusi dama pasijaus apgauta ir išnaudota. Ir keršys. O taip.

Septinta vieta: Liūtas

Liūtei būtina iš laukiančių lovos malonumų surengti vienos aktorės teatrą. Vaidinti ji pradės dar likus labai daug laiko iki lemiamos valandos. Partnerį gundyti pradėti būtina matant kitiems, kad imtų geisti ne tik partneris, bet ir visi atsitiktiniai liudininkai. Deja, didelė energijos dalis tam ir skirta, todėl pačiam seksui kartais lieka tik trupiniai. Na, kaip trupiniai: jeigu kada nors bandėte į apklotą susukti laukinę katę – suprantate, apie ką mes. Jeigu ne – laukia siurprizas!

Šešta vieta: Vandenis

Garbinga vidurinė vieta horoskope tenka Vandeniams, kurie niekada nenori sekso. Jie nori, visų pirma, didelės ir tikros meilės. Antra (tai svarbiausia), jie nori, kad norėtų jų. Viskas taip ir vyksta: iš pradžių po Vandenio ženklu gimusi dama pastebi nesuvaidintą vyro susidomėjimą jos puikia asmenybe, paskui fantazuoja apie tai, koks puikus seksas jų laukia. Vonioje su rožių žiedlapiais, ant šilko paklodžių, ant virtuvės stalo ar traukinyje. Dabar, jeigu norite pasimėgauti geriausiu seksu savo gyvenime, turite atspėti, koks būtent variantas dabar patiktų po Vandenio ženklu gimusiai poniai. Atspėjote? Būsit devintam danguj… Neatspėjote? Viso gero.

Penkta vieta: Avinas

Geriausių meilužių penketuką pradeda Avinas – dama, šventai tikinti, kad būtent ji turėtų būti pirmoje vietoje. Ir tai būtų absoliuti tiesa, jeigu būtų sudaromas „Temperamentingiausios damos pasaulyje“ reitingas. Tiesą sakant, temperamente ir slypi visa esmė. Kartais po Avino ženklu gimusi moteris veikia taip ryžtingai, kad partneris apskritai nieko nespėja suprasti: jis ką tik bandė atkreipti tos gražuolės iš baro dėmesį, kai – opapa – jau jos lovoje.

Ketvirta vieta: Dvyniai

Iki lyderių trejetuko šiek tiek pritrūko Dvyniams. Šio ženklo atstovės, kaip nekeista, pakankamai nenoriai leidžiasi į lovos nuotykius. Jeigu reikia pabėgti iš darbo dėl roko festivalio, o ryte nubusti kažkur po tiltu – tam šios damos visada pasiruošusios. O štai istorija „seksas nėra pretekstas pažinčiai“ apskritai ne apie Dvynių moteris. Hipotetinius partnerius jos ilgai laiko nemažu atstumu nuo savęs, be to, kruopščiai tikrina. Dvasios ir kūno stiprybę. Todėl seksas su Dvynių moterimi – tai maratonas, kurį reikia įveikti sprinterio greičiu. Su plaukmenimis ir įsisukus į hamaką. Ta prasme, kad ne kiekvienas pasieks Dvynių sugalvoto eilinio seksualinio eksperimento pabaigą.

Trečia vieta: Šaulys

Po Šaulio ženklu gimusi ponia mylisi su nuoširdžiu džiaugsmu. Nes niekas kitas nemoka taip vertinti kūniškų malonumų. Skaniai pavalgyti, daug išgerti, aistringai pasimylėti – idealus vakaras! Net jeigu Šaulė alkana kaip šuo, pavargusi kaip šachtininkas ir suirzusi kaip apylinkės gydytoja pamainos pabaigoje, sekso ji neatsisakys. Nes tinkamas seksas – geriausias būdas pakrauti Šaulio vidines baterijas. O jūs pagalvojote, kad jos neišsikraunančios? Iš tikrųjų po Šaulio ženklu gimusių moterų gyvenime sekso daug. Pavydėkite tyliai.

Antra vieta: Skorpionas

Sekso guru. Viską žino, viską moka. Siūlyti jai kažką naujo beviltiška, nes ji bus išbandžiusi tai dar tada, kai jūs pėstute po stalu vaikštinėjote. Po Skorpiono ženklu gimusi moteris iš tiesų yra geriausia meilužė, kokią galima įsivaizduoti. Jeigu ne vienas „bet“: lovoje Skorpionė pirmiausia galvoja apie save. O kam tai nepatinka, tas ne džigitas.

Pirma vieta: Svarstyklės

Garbinga pirmoji vieta, aukso medalis ir „Geriausios meilužės“ visame horoskope titulas atitenka Svarstyklėms. Kartu su nuoširdžiu linkėjimu nors šiek tiek nuleisti savo dievobaimingumo lygį. Nes partnerius Svarstyklės renkasi itin kruopščiai ir keičia labai retai. O tai reiškia, kad mažai kam nusišypsos laimė pabandyti, ką reiškia mylėtis su Svarstyklių moterimi. Moterimi, kuri jaučia partnerį taip pat gerai, kaip ir save. Nors greičiausiai būtent dėl to Svarstyklės retai keičia partnerius. Ne, tiesiog nėra kvailių, praleidžiančių tokią progą!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)