Klaipėdietės finale kovodamos su Kauno „Žalgirio“ šokėjomis surinko maksimalų balų skaičių – 50, o jų varžovės – 47. Tiesa, viską pakeisti dar galėjo pakeisti sirgalių balsavimas DELFI.

Ten triumfavusios žalgirietės surinko 10 balų, kai „Neptūno“ komanda – 8, tačiau kaunietėms to neužteko, kad apgintų čempionų titulą. Bendru rezultatu 58:57 laimėjo „Leaderdance“.

„Švyturio“ arenoje susirinkusius sirgalius šeimininkės pakerėjo pasirodymo pabaigoje atliktu sudėtingu šuoliu. „Leaderdance“ šokėja Luka Lukoševičiūtė ore persivertė pašokusi nuo krepšinio lanko.

Pasirodymo heroje tapusi šokėja po pergalės su tinklalapiu Krepšinis.lt pasidalino savo emocijomis bei atskleidė, jog įspūdingą šuolį atlikti buvo sugalvota tik finalo dieną.

„Labai linksma, netgi sunku apsakyti tai, kaip dabar jaučiamės. Džiaugiamės taip, kad net trykšta ašaros. Atlikti tą šuolį sugalvojome tik šiandien. Panoms šį rytą sakiau: gaudykit kelionę. Ir pagavome.

Jaudulio buvo tikrai daugiau nei per įprastus pasirodymus. Netgi pirmą kartą prakaitavo rankos. Buvo baisu, ar nenukrisiu nuo to krepšio. Be to, draugės galėjo manęs ir nepagauti. Bet viskas buvo gerai“, – sakė L. Lukoševičiūtė.

Pasveikinti „Leaderdance“ šokėjų atskubėjo ir Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas, padėkojęs už miesto išgelbėjimą po to, kai į SIL-Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketvertą nepateko „Neptūno“ krepšininkai.

Dėl tokio išgelbėjimo yra laimingos ir pačios šokėjos: „Jei krepšinis negalėjo apginti Klaipėdos garbės, tai mes pasistengėme ją išgelbėti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)