Norint išvengti karminių santykių, reikia teisingai juos išskaičiuoti ar tiesiog žinoti, kaip atrodo tokia santuoka. Daugelis iš mūsų seniai susimąsto apie praeitį – kam reikėjo tekėti už žmogaus ar jį vesti? Kas pastūmė mus vienam ar kitam poelgiui? Dėl mūsų nelaimių dažnai kalta karma, kurią galima pakoreguoti ir taip pakeisti likimą ir rasti savo laimę.

Kas yra karminė santuoka

Niekas nežino, kuo jis buvo praėjusiame gyvenime. Kita vertus, jūs galite spėti, koks jis galėjo būti. Geriau už jus pačius niekas nežino, tad nebijokite savęs analizuoti.

Karma – tai nėra ta banali situacija, kai jūs įžeidžiate žmogų, o paskui kažkas panašiai įžeidžia jus. Viskas gerokai sudėtingiau, nors niekas nežino, kaip tiksliai šis mechanizmas veikia. Rytų išminčiai mano, kad blogi poelgiai kaupiasi, ir likimo atpildas už mūsų veiksmus pasieks mus dar šiame gyvenime, tačiau didesnė ar mažesnė jų dalis visada pereina į kitus gyvenimus. Būtent todėl jus gali persekioti nesėkmės.

Karma būna ir asmeninė, ir meilės. Būna taip, kad sudaryta santuoka subyra dėl iš pirmo žingsnio neaiškios priežasties. Gali būti, kad praėjusiame gyvenime ar viename iš praėjusių gyvenimų jau buvote santuokoje. Šiame gyvenime jūs atiduodate skolą, taisote praeities, kurios neprisimenate, klaidas. Pavyzdžiui, viename iš jūsų nugyventų gyvenimų jūs metėte žmogų, kuris mylėjo jus iš visos širdies. Neabejokite, kad šiame gyvenime jūs susimokėsite už tai, ką padarėte.

Nepaisant to, kad karma būna negailestinga ir griežta, karminės santuokos galima išvengti. Stenkitės atkreipti dėmesį į priežastis, kurios pastūmėjo jus tekėti ar vesti. Jų analizė padės išvengti karminės santuokos.

Karminės santuokos rūšys

Paskaičiuoti, kokia bus santuoka ar santykiai – karminiai ar normalūs – galite tik jūs patys. Tai padaryti galima tik analizuojant šablonines situacijas ir klasikinius pavyzdžius, kurie patys dažniausi.

Santuoka pagal išskaičiavimą. Būna taip, kad žmonės užmerkia akis į savo išrinktojo trūkumus ir sudaro santuoką tik siekdami pagerinti savo finansinę padėtį. Tokie santykiai tik pačioje pradžioje gali dovanoti džiaugsmą, tačiau bet kokiu atveju jie bus pasmerkti žlugti. Pabandykite išanalizuoti ir savo partnerį, juk santuoka pagal išskaičiavimą gali būti vienpusė. Gali būti, jūs esate turtingi, o jūsų išrinktasis ar išrinktoji – ne. Būkite atidūs, nes šiuolaikiniame pasaulyje žmonės gali ryžtis bet kam, kad tik taptų turtingesni.

Padėti aplinkiniams. Karminis ryšys su praeitimi gali priversti jus padėti kitiems žmonėms. Kai kurie gali pažinti save tipiniame žmogaus pavyzdyje, per kurį kiti randa savo išsigelbėjimą ar išgijimą. Pavyzdžiui, kažkas ieško gėrio, siekdamas išgydyti širdį, kažkas sunkiai serga, tačiau kažkokie veiksniai trukdo jam pagyti. Karminiai „padėjėjai“ paprastai pagelbėja tokiems žmonėms atsikratyti negandos: alkoholizmo, nepasitikėjimo savimi, depresijos, priklausomybės nuo narkotikų ir taip toliau. Jeigu jūs esate patenkinti savimi ir žmonės dažnai į jus kreipiasi pagalbos, sukluskite, nes meilę dažnai galima supainioti su situacija, kai žmogui reikia jūsų pagalbos, tačiau jis pats to nesupranta. Nutraukus tokią santuoką žmogų vėl užpuola problemos.

Bet kas, kad tik ne vienatvė. Kai jūs nuleidžiate rankas, nieko iš to gero neišeina. Neverta tekėti ar vesti, jeigu jūs nesate tikri dėl savo pasirinkimo. Neleiskite meilei būti šimtu procentų atsitiktinei. Jūsų pasirinkimas būtinas bet kokiu atveju, kitaip meilė bus karminė. Tokia karminė santuoka byloja apie tai, kad viename iš praėjusių gyvenimų greičiausiai buvote labai išrankūs ir perdėtai galvojote vien apie save.

Aistros protrūkis. Venkite itin aistringų santykių, kurie pranašauja bėdą. Jūs galite mylėti žmogų labiau už viską pasaulyje, tačiau neatsisakyti to, ką turite dabar. Kalba eina ne tik apie egzistuojančią santuoką, bet ir apie pomėgius, karjerą, darbą. Neleiskite griaunančiai aistrai užvaldyti jūsų gyvenimo – tai gali būti rodiklis, kad praeityje jūs vengėte meilės, visiškai paskyrėte savo gyvenimą darbui ir taip įžeidėte artimą žmogų.

Atėjo metas tuoktis. Daugelis žmonių galvoja, kad santuoka – tai, kas turi būti kiekvieno žmogaus gyvenimo dalimi. Tarsi ji turi gautis savaime. Neateina laikas nei santuokai, nei meilei – jūs suprantate, kad žmogus jums brangus, patys, be vyresnės kartos pagalbos, kuri visada tvirtina, kad vestuvės – tai, be ko neįmanomas visavertis gyvenimas. Visavertis gyvenimas – toks gyvenimas, kuriam vadovaujate jūs patys.

Spontaniška santuoka. Pavyzdžiui, spontaniškumas gali būti keršto priežastis. Kai jūs susituokiate paprasčiausia dėl to, kad kažkam tai sukels blogus jausmus, tačiau žinote, kad karma žaidžia su jumis, versdama susimokėti už praeities klaidas. Tokia santuoka ilgai nesitęs.

Vienintelis atvejis, kai santuoka yra karminė, tačiau teigiama, kai jūs kartu gyvenate visą gyvenimą. Būna sėkmingų nekarminių santuokų, kurios gyvuoja iki pat mirties, tačiau likimas retai apeina šį klausimą, dovanodamas žmonėms šansą patiems nuspręsti, kas jiems reikalinga. Teigiama karma, kai jūsų santuoka ideali, byloja apie gerus darbus praėjusiuose gyvenimuose.

Norint išskaičiuoti karminę santuoką, jums pakanka tiesiog išanalizuoti priežastis, kodėl kilo noras už kažko ištekėti ar kažką vesti. Taip jūs galėsite pakeisti savo gyvenimą ir rasti savo laimę. Kartais būtina realiai išskaičiuoti.

Kaip išskaičiuoti karminę santuoką

Skaičiai nemeluoja. Venkite metų skirtumo: 5, 10, 15, 20 ir taip toliau. Penkeriems metams artimas skirtumas visada yra karminio pobūdžio. Venkite tokio amžiaus skirtumo, kad neprisišauktumėte karminių santykių, nes juos nutraukti bus neįtikėtinai sunku.
Sužinoti apie karminį ryšį jums gali padėti specialistas, mokantis naudotis Taro kortomis. Likimas juntamas energetiškai, todėl tokius jautrius biolauko pakitimus jaučia bioenergetikos specialistai, ekstrasensai ir aiškiaregiai.

Papildomai asmeninį karminį laikotarpį paskaičiuoti padės jūsų gimimo data. Jums padės numerologija – tam prireiks sudėti visus savo gimimo datos skaičius. Pavyzdžiui, jūs gimėte 1989 metų rugpjūčio 30 dieną. Norėdami išsiaiškinti karminį skaičių sudėkite visus 1989 08 30 skaitmenis: 1+9+8+9+0+8+3+0=38. Jeigu datoje yra skaičius 10, pridėti reikia ne vienetą ir nulį, o iškart dešimt. 38 reiškia, kad kas 38 metus žmogus atsinaujins. Karma taip pat keisis, todėl, jeigu jums pasisekė meilėje dvidešimties, tai labai tikėtina, kad pasiseks ir 58 metų.

Darykite gerus darbus visą savo gyvenimą ir stenkitės kaip galima mažiau galvoti apie karmines problemas. Tegul jus supa tik džiaugsmas ir teigiamas nusiteikimas, nes mintys materializuojasi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)