Anot jos, tai, koks turėtų būti vaizdo klipas, sugalvojo ji pati, nes daug dirbo kuriant pačią dainą. Tiesa, ir ši daina, kuri dienos šviesą išvydo prieš pat šv. Valentino dieną, yra apie aistrą, skelbiama pranešime spaudai.

„Kiek kartų esu dainavusi apie meilę. Skaudžią ir nelaimingą. Apie išdavystę, skyrybas ir turbūt nerastumėme nei vieno atlikėjo, kuris neturėtų savo repertuare bent vienos tokios dainos. Tačiau tai yra pirmas kūrinys ne apie meilę, o apie aistrą, apie tai, kas visą pasaulį verčia suktis greičiau, apie tą jausmą, kuris neduoda užmigti ir užvaldo visas mintis. Visi kada nors esame tai jautę“, – sakė ji.

Atlikėja įsitikinusi, kad apie jos apdainuojamus jausmus kalbama yra retai. Dažniausiai apie tai negalime prisipažinti net artimiausiam žmogui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)