Vienas netikėtumas ištiko ir Pietų Korėjos dailiojo čiuožimo atstovę Yurą Min. 22-ejų sportininkė pasirodymo metu vilkėjo raudoną blizgų apdarą, kuris, deja, atsisegė.

Sportininkei demonstruojant staigų manevrą atsisegė viršutinė suknelės dalis nugaroje ir visas drabužėlis slystelėjo žemyn, apnuogindamas pečius.

Tačiau merginai pavyko išvengti gėdos raudonio. Ji baigė pasirodymą lyg niekur nieko, o incidentą jai padėjo pridengti partneris Alexanderis Gamelinas.

Nulipusi nuo ledo Yura „Detroit Free Press“ leidiniui kalbėjo, jog pasirodymo metu jai teko stabtelti ir pasikelti žemyn slenkančią suknelę: „Ji pradėjo slysti, todėl stabtelėjau ir pasikėliau ją“.

Vėliau ji pasidalijo įrašu ir „Twitter“ tinkle: „Nepaisant nesėkmės su drabužiu, buvo nuostabu atstovauti savo šaliai namuose“.

Pasirodymo akimirkos:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)