Indų astrologija skiriasi nuo Vakarų. Indų horoskopai paremti saulės ir mėnulio padėtimi nejudančių žvaigždžių atžvilgiu ir turi vadinamąsias 27 stoteles. Ši sistema, žinant gimimo datą, padės jums sužinoti daug įdomaus apie save ir apie mylimą žmogų.

Purva Ashadha (XII 29 – I 11)

Šie žmonės labai rimtai žiūri į gyvenimo palydovo pasirinkimą. Jie nesimėto į kairę ir į dešinę. Jiems šeimos sukūrimas – rimtas ir pagalvotas jų gyvenimo žingsnis. Ir jeigu jie jam ryžtasi, tai visiems laikams.

Uttara Ashadha (I 12 – I 24)

Žmogus, gimęs šiuo laikotarpiu, pasak indų astrologijos, myli laisvę. Jo prigimtį sunku suprasti ir priimti. Ir jau tikrai nereikia jo spausti ir mėginti valdyti, koreguoti ar perdaryti. Šios asmenybės pirmenybę teikia ne sudėtingiems ir atsakingiems šeimos santykiams, o lengvam romanui. Jie gali santuoką sudaryti tik su tais asmenimis, kurie visiškai priima jų pasaulėžiūrą.

Sravana (I 25 – II 06)

Šis ženklas – tikros meilės žinovas. Jie supranta meilę ir supranta visus jos atspalvius. Sravana – žmogus, kurį sunku apgauti. Jeigu jūs nemylėsite, o tik žaisite meilę ir imituosite jausmus, tai ši asmenybė netrukus jums parodys nugarą, ir jūs jau niekada nepamatysite jo veido. Užtat tas, kuris iš tikrųjų šį žmogų pamils, galės mėgautis visais atsakomojo jausmo ir aukščiausios vienybės privalumais.

Dhanishta (II 07 – II 19)

Po šiuo ženklu gimę žmonės išsiskiria neįtikėtina charizma, stipriu charakteriu ir dvasios stiprybe. Jeigu jums bus priimtinas šio žmogaus požiūris į gyvenimą, jis bus jums ištikimas iki grabo lentos. Beje, Dhanishta – verslininku būti gimęs žmogus, sugebantis uždirbti pinigus ir nešykštintis jų leisti.

Satha Bishta (II 20 – III 04)

Toks žmogus tiesiog draskomas iš vidaus nuo seksualinės energijos pertekliaus. Beje, jis stengiasi kruopščiai savo polinkius slėpti nuo aplinkinių žmonių. Konspiracijos sumetimais jis stengiasi meilės santykiuose neprisiimti lyderio vaidmens ir laukia „puolimo“ iš partnerio pusės. Santuoką nori sudaryti su į save panašiais asmenimis: jausmingais ir perdėtai seksualiais.

Purva Bhadra (III 05 – III 17)

Šie žmonės iš prigimties yra optimistai, pasirengę mylėti tiesiog visus ir visur. Jie džiaugiasi gyvenimu ir dovanoja savo džiaugsmą aplinkiniams. Tokie žmonės yra patrauklūs, žavūs ir seksualūs, o bendravimas su jais – tikra šventė. Tačiau jų prigimtyje slypi vienas niuansas, kuris gali su jais piktai pajuokauti. Jie yra linkę idealizuoti savo partnerį ir priskirti jam dieviškas savybes. O kai nusivilia partneriu, tai labai skaudžiai užgauna šio ženklo atstovo širdį.

Uttara Bhadra (III 18 – III 31)

Asmenybės, gimusios po šiuo ženklu, svajoja apie tikrą meilę, apie santuoką visam gyvenimui. Tačiau kol jie nesutiks to verto mylimojo, kuris sugebėtų pagražinti jų gyvenimą ir tapti amžinu gyvenimo palydovu, jie mezga lengvus romanus ir keičia partnerius tarsi pirštines.

Revati (IV 01 – IV 12)

Šis ženklas nepasižymi seksualumu, tačiau jis pakankamai linkęs aukotis ir yra dosnus. Šio ženklo atstovai trokšta rimtų santykių ir tvirtų jausmų. Jie lengvai atpažįsta ir atstumia bet kokią apsimestinę aistrą ir meilės imitaciją. Gyventi santuokoje su tokiu žmogumi nėra lengva, nes Revati atstovai yra labai pavydūs ir įtarūs.

Ashwini (IV 13 – IV 27)

Šio ženklo žmonės labiausiai vertina ir mėgsta laisvę. Jokios grandinės nepajėgios jų sulaikyti. Kurti santykius ir sukurti šeimą jie gali tik su tuo žmogumi, kurio gyvenimo vertybės jiems artimos. Jie pirmenybę teikia tiems partneriams, kurie gali nuolat tobulėti, keliauti, aktyviai gyventi.

Bharani (IV 28 – V 11)

Žmonės, gimę po šiuo ženklu, renkasi partnerį pragmatiškai ir praktiškai. Jeigu išrinktasis nepritars jų pomėgiams, nepalaikys ir nežiūrės taip pat į gyvenimą, santykiai su juo labai greitai baigsis. Bharani niekada nesitenkina tuo pas, kas pasiekta, jiems nuolat reikia nukariauti vis naujas aukštumas. Tai galioja ir meilės santykiuose.

Krittika (V 12 – V 25)

Tai aistringi ir nepasotinami meilėje žmonės. Jie mėgsta manipuliuoti partneriais, mėgsta, kai juos užkariauja, kai dėl jų kaunasi iki mirties. Krittika mėgsta žaidimą, dievina skirtingus vaidmenis. Tikrus jausmus jie gali parodyti tik tiems, kuriais absoliučiai pasitikės.

Rohini (V 26 – VI 08)

Šio ženklo žmonės puikiai orientuojasi sekse ir meilėje. Jeigu kažkas jiems krenta į akį, tai sugebės sugundyti bet ką, ištirpins net ledinę širdį. Partneris taip pateks į tikrą aistrų, jausmų ir emocijų vandenyną. Radę jų vertą partnerį Rohini atstovai atsitraukia į antro plano vaidmenį ir visą iniciatyvą perduoda į savo išrinktojo rankas.

Mrigashira (VI 09 – VI 21)

Mrigashira – uždaras žmogus, negebantis rodyti iniciatyvos meilėje ir žengti pirmojo žingsnio partnerio link. Jis gali viduje išgyventi stiprias emocijas, tačiau išorėje to niekaip neparodys. Tokie žmonės sueina su tais asmenimis, kurie atitinka jų intelektą ir kurie turi gerai išvystytą logiką bei yra praktiški.

Ardra (VI 22 – VII 05)

Sunku būtų sutikti švelnesnį ir geresnį žmogų už Ardrą. Jie su sau artimais žmonėmis pasiryžę dalintis paskutiniu kąsniu. Jie pasiryžę pasiaukoti dėl meilės, nieko mainais nereikalaudami. Savo partneriui jie bus amžinai dėkingi ir ištikimi, tiesiog ištirps jame, dovanodami savo meilę, švelnumą ir rūpestį.

Punarvasu (VII 06 – VII 19)

Po šiuo ženklu gimę žmonės panašūs į nepasiekiamas tvirtoves. Jie uždari, nors ir mėgsta aplinkui matyti susižavėjusius gerbėjų žvilgsnius. Jie itin retai ką nors įsileidžia į savo vidinį gyvenimą. Šių žmonių egoizmas gali apkartinti gyvenimą bet kuriam partneriui.

Pushya (VII 20 – VIII 02)

Žmonės, esantys šio ženklo įtakoje, pakankamai patrauklūs, seksualūs, impulsyvūs ir pavydūs. Tačiau jie nėra sutverti ilgalaikiams ir rimtiems santykiams. Santuoką sudaro itin retai, pirmenybę teikia laisvai meilei be jokių įsipareigojimų. Jie ieško gyvenimo palydovo tarp psichologinių mazochistų, kurie kentės ir atleis visus jų išsišokimus.

Аshlesha (VIII 03 – VIII 16)

Tai dar vienas ženklas, labiau už viską vertinantis laisvę. Tokia asmenybė nepakęs pasikėsinimo į jos laisvą gyvenimą. Santuokoje sutarti tokie žmonės gali tik su tais, kurie jiems bus neapsakomai, tiesiog vergiškai atsidavę, lepins juos, girs ir nešios ant rankų. Tokiam „vergui“ jie patikės save ir atvers savo širdį meilei.

Magha (VIII 17 – VIII 30)

Šio ženklo atstovai mėgsta valdžią, grubią fizinę jėgą ir jausminius malonumus. Savo partneryje jie taip pat vertins jėgą, drąsą, ryžtą, atkaklumą ir charakterio tvirtumą. Tik su tokiu žmogumi jie gali sukurti santuoka grįstą sąjungą.

Purva Phalguni (VIII 31 – IX 13)

Gimusieji po šiuo ženklu nesugeba kontroliuoti savo emocijų, kaip ir savos agresijos bei įtūžio. Tai pakankamai kerštingos natūros, kurių veiksmai neprognozuojami ne tik psichologams ir ezoterikams, net ir jiems patiems. Tačiau nepaisant jų ūmios prigimties, šio ženklo atstovai svajoja apie šeimą. Ir jeigu randa savo antrą puselę, tai gali savo charakteryje pakeisti daug ką, sugeba netgi paaukoti dėl to savo įpročius.

Uttara Phalguni (IX 14 – IX 27)

Šie žmonės apdovanoti gerumu ir lengvu charakteriu. Jie negali savęs įsivaizduoti be kontaktų su kitais žmonėmis. Vienatvė juos gąsdina ir jie visaip stengiasi jos išvengti. Jiems reikalingas toks žmogus, kuris galės užkariauti jų širdį ir palaikys aistringos meilės ugnį ilgus metus.

Hasta (IX 28 – X 09)

Labai nerimastingas ir pažeidžiamas ženklas, tačiau išoriškai jis atrodo ramus ir netgi abejingas. Hasta svajoja rasti antrą pusę, kuri palaikys jį visame kame, pritars jo idėjoms ir padės jas įgyvendinti. Radę tokį partnerį šio ženklo atstovai gali padovanoti jam savo meilę ir švelnumą.

Chitra (X 10 – X 23)

Šio ženklo atstovai išsiskiria valios stiprybe ir neįtikėtinu seksualumu. Tačiau sukurti santykius su šiais žmonėmis nėra taip paprasta, nes jie stengiasi partnerį paversti savo valios vergais, visokeriopai slopina jo iniciatyvas dar embriono stadijoje. Šio ženklo, kaip ir jo partnerio, problema slypi tame, kad pasiekę savo tikslą jie netenka net ir menkiausio susidomėjimo.

Swati (X 24 – XI 06)

Nei vienam ženklui tiek nereikia ilgalaikių ir stabilių santykių su partneriui, kaip Swati. Tačiau ne kiekvienas išrinktasis gali visą gyvenimą nugyventi su šio ženklo atstovu. Juk Swati mėgsta nepaliaujamai kritikuoti ir mokinti savo partnerį. Kandžios jų pašaipos gali išvesti iš proto net ir patį kantriausią bei atsidavusį žmogų.

Vishakha (XI 07 – XI 19)

Šiam ženklui sunku išsirinkti vienintelį partnerį, nes seksualinė jo energija veržiasi per kraštus ir stumia jį naujų ryšių link. Savo likimą jie gali susieti tik su tais, kurie sugeba atleisti neištikimybę ir moka visiškai patenkinti jų nepasotinamą seksualinį potraukį.

Anuradha (XI 20 – XII 02)

Šie žmonės idealizuoja meilę. Jiems nepriimtina santuoka be meilės, taip kaip ir neįmanomi lytiniai santykiai be tikrų jausmų. Šio ženklo atstovai verčiau jau pasirengę visą gyvenimą gyventi vieni, nei gyventi be jausmų pilnatvės. Ir tik radę savo idealų gyvenimo palydovą jie galės iš tikrųjų jaustis laimingi santuokoje ir gyvenime.

Jyeshta (XII 03 – XII 15)

Šio ženklo atstovai yra tikri gundytojai. Juos labai lengva įsimylėti, tačiau labai sunku su jais sukurti rimtus santykius ir santuoką. Juk jie mėgsta valdžią, taip pat jiems mėgsta manipuliuoti savo partnerių jausmais, mintimis ir elgesiu. O tai patinka ne visiems.

Moola (XII 16 – XII 28)

Šio ženklo žmonės ganėtinai nepatikimi ir apgaulūs. Jie nemėgsta vienodumo, siekia naujų pojūčių ir be gailesčio nutraukia ankstesnius santykius. Šio ženklo atstovai gali ištekėti tik už to ar vesti tik tą, kuris neteiks jokių pretenzijų jiems ir užmerks akis prieš bet kokius jų nuotykius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)