„Jaučiamės užsidirbę, gavę tai, dėl ko dirbome, akcentas ant dirbom“, – dar nė nenulipę nuo scenos ir besivalydami prakaitą kalbėjo „120“ vaikinai.

Jie neslėpė, kad dėl pergalės teko paaukoti viską, ką tik galėjo. „Viską ir dar 20 procentų daugiau“, – rėžė vaikinai.

Finalo užkulisių akimirkos:

Tiesa, po vieno vaikinų pasirodymo, kai komisija baigė žarstyti komplimentus ir šie nulipo nuo scenos, M. Stasiulis pajuokavo, jog Dovydui į ranką mergina padavė savo telefono numerį. Į tai komisija sureagavo šmaikščiai. Marijonas ir Justė pradėjo rėkti: „Dovydai, tu turi žmoną“.

Dovydas Laukys

Išties, Dovydas Laukys, dueto „120“ narys, yra vedęs, nors apie tai viešai nekalba. Nuo klausimo apie tai išsisukinėjo iš po pergalės. „Kokią žmoną?“ – šyptelėjo Dovydas.

„Jazzu sakė, kad aš turiu žmoną dėl to, kad pavydi, nes mes nebeduodam jai dėmesio ir per savo dainą šokom su Marijonu“, – juokavo Dovydas. Jam pritarė ir Šarūnas, kuris pridūrė, jog jie dažnai paleidžia įvairių gandų, kurie neatitinka tiesos. „Kad aš turiu vaiką, – juokėsi Šarūnas. – Mes esame tam tikri gandonešiai, nes mums patinka įnešti chaosą į viešą erdvę. Žmona taip pat kaip gimtadienis, vaikas ar dvynukai – tai gandai.“

„Smagiausia, kad galime sumėtyti pėdas. Ne asmenybės yra svarbiausia, ne vaikai ir ne kur mes vakar triusikus plovėm“, – choru kalbėjo vaikinai.

Grupė "120"

Kas dabar? „Darbai. Pradėsime dirbti radijuje“, – šypsojosi vaikinai.

Vaikinai pasakojo, kad šiuo metu jie visas jėgas sutelks į pasiruošimą, pasirodymų tobulinimą ir tik tada priiminės užsakymus bei juos rodys žmonėms. Jie neslėpė – viską nori paruošti taip, kaip geriausi atlikėjai pasaulyje.

Ar jie tikėjo savo pergale? „Taip. Nuo pat pradžių. Bet tai nereiškia, kad būtinai tikėjome, kad laimėsim“, – kalbėjo pergalę ir komisijos, ir žiūrovų širdyje pelnęs duetas. Jų teigimu, šis nugalėtojų titulas yra nuopelnas už visą darbą ir jėgas, kurias jie įdėjo į visus pasirodymus.

„Jei laimėsime projektą, pinigus išdalinsime savo gerbėjams“, – dar prieš finalą sakė „120“. Jie ir dabar tikina, kad dalysis savo laimėjimu.

Grupė "120"

Tiesa, už juos finalo metu balsavo daugiau kaip 40 tūkstančių žiūrovų, tad Šarūnas juokavo, kad dalybos turėtų būti įdomios. Visiems jiems išdalijus laimėtus 15 tūkstančių – tektų dalytis vos po keliasdešimt centų.

Finalo kovą pradėjo trys dalyviai, tačiau įpusėjus kovai iš finalo pasitraukė Justė. Laidos pabaigoje paaiškėjo, jog finalą laimėjo grupė „120“. Deja, Monika liko antroji. Iš viso superfinale buvo balsuota 96243 kartus.

Akimirka, kai buvo paskelbti nugalėtojai:

Vaikinai „120“ pademonstravo net tris pasirodymus, tačiau labiausiai nustebino animacinio filmuko „Drakonų kovos“ daina.

„Šį kartą jūs pranokote patys save. Tai buvo kažkas, – popasirodymo kalbėjo Andrius Mamontovas. – Aš šį filmuką buvau priverstas žiūrėti, kai mano vaikai augo. Šiuos herojus aš pažįstu ir jie yra mano gyvenimo dalis. Tai buvo nuostabu. Fantastika.“

„Už proto ribų, kas čia vyksta“, – šypsojosi Jazzu ir dėstyti savo mintis baigė žodeliu „Vau!“.

O jų mokytojas Marijonas Mikutavičius atskleidė, jog šią dainą vaikinai viso projekto metu „nešiojosi kišenėje“ kaip išlikimo dainą, tačiau jos taip ir neprireikė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (266)