„E! News“ skelbia, kad aktorius reguliariai mezga naujas pažintis, tačiau kuo skubiau susirasti antrąją pusę nėra kino žvaigždės prioritetas.

„Ji jau buvo keliuose pasimatymuose, bet nieko rimto. Jam tai sudėtinga ir nauji santykiai tikrai nėra svarbiausias gyvenimo prioritetas“, – sako šaltinis iš aktoriui artimos aplinkos.

„Jis iš prigimties mėgsta flirtuoti. Visada moteriai atidarys duris ir praleis pirmą. Toks jau jis yra. Vienas iš maloniausių šio pasaulio žmonių“, – pasakoja pašnekovas.

„Page Six“ skelbia, kad B. Pittas, flirtuodamas su moterimis, prisistato savo pirmuoju vardu – Williamas.

Kalbant apie šešis vaikus, B. Pittas teigia su jais praleidžiantis mažiau laiko nei norėtų, tačiau jų dažnai sulaukia svečiuose.

„Su vaikais jis matosi privačiai. Jie atvažiuoja pas jį į svečius, tačiau ne taip dažnai, kaip jis norėtų. Skyrybų situacija dar iki galo neišspręsta , viskas labai jautru. Jis nemėgsta apie tai kalbėti, viską laiko savyje“, – sako šaltinis ir priduria, kad sunkiausiomis akimirkos nepalūžti jam padėjo artimiausi bičiuliai.

„Jis save apsupo artimiausiais draugais, dauguma tų vyrukų ne iš pramogų pasaulio. Jie kartu keliavo, tačiau daugiausia laiko Bradas praleido savo namuose Los Andžele“, – pasakoja šaltinis. Anot pašnekovo, norėdamas prasiblaškyti, aktorius daug dirba, vaikšto į verslo susitikimus, pietauja su bičiuliais, daug laiko skiria kultūriniams renginiams, važinėjasi motociklu.

Skelbiama, kad aktorių per šventes lankė ir giminaičiai.

Bradas Pittas ir Angelina Jolie su vaikais:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)