Deja, stipriosios lyties atstovų pasibjaurėjimo lygis lieka visiškai toks pats, net ir pačiomis karščiausiomis akimirkomis, rašo shape.com.

Tad kas iš tikrųjų atgraso vyrus lovoje? Žinoma, ne visi vyrai yra vienodi, tačiau mokslininkai tvirtina, kad daugeliui nepatinka žemiau išvardinti dalykai.

1. Puolate į lovą po treniruotės

Leidinyje „Evolution and Human Behavior“ pristatytas tyrimas, kuriame dalyvavę vyrai tvirtino, kad prastą kvapą skleidžiantis kūnas labiau veikia jų lytinį susijaudinimą nei moters balsas, oda ar jos gyvenimo siekiai. Kodėl jie taip jautriai reaguoja į blogą kūno kvapą? Nes jis išduoda, kad jūs nesirūpinate savimi (net jeigu tai darote), teigia santykių ekspertė DeAnna Lorraine iš Los Andželo.

Būkite atvira: juk ir jums nepatinka jo kūno kvapas po treniruotės, tiesa? Gera naujiena yra ta, kad prakaitavimas kartu jus abu gali užvesti. Tačiau užuot puolę po treniruotės į lovą, verčiau kartu palyskite po dušu.

2. Jūsų burnos kvapas verčia iš kojų

Jeigu su savo antrąja puse kartu sukirtote lėkštę duonos su česnaku, jis matomai atleis jums jūsų burnos kvapą. Nors naujausio „Appetite“ atlikto tyrimo metu abiejų lyčių atstovai pareiškė, kad pasimatymo metu česnakas yra tabu. Vis dėlto, problema atsiranda tada, kai blogas burnos kvapas yra nuolatinis jūsų palydovas. Tokiu atveju tai gali tapti nemenku barjeru intymumui. Kai jus kankina rimta halitozė, tai akivaizdžiai taps stabdžiu jūsų intymiuose santykiuose, įspėja D. Lorraine.

3. Jūsų pasitikėjimo savimi stygius lovoje

Drovėjimasis nusirengiant, jo atstūmimas jam inicijuojant oralinį seksą, visiškas tylėjimas lovoje – visa tai yra seksualinio nesaugumo požymiai. Kaip teigia D. Lorraine, tai stipriosios lyties atstovus atgraso. Kodėl?

Pasitikėjimas savimi rodo, kad pažįstate save ir žinote, kas jums patinka“, – aiškina žmogaus seksualumo dėstytojas Justinas Sitronas iš Widenerio universiteto.

„Leisti jam parodyti iniciatyvą išties puiku, tačiau jūs turite vienodai įsitraukti“, – priduria D. Lorraine. Taigi, nebūkite pernelyg drovios!

4. Jums mėnesinės, tačiau jo neįspėjote

Naujausias „Softcup“ atliktas tyrimas parodė, kad 60 procentų moterų seksas mėnesinių metu nėra priimtinas. Jeigu jūs priklausote tai moterų mažumai, kurioms tai nekelia jokių neigiamų emocijų, įsitikinkite, kad vyras mąsto taip pat.

„Labiau subrendę vyrai yra supratingi“, – tikina D. Lorraine ir priduria, kad prieš puolant į lovą vyrą vis tiek reiktų įspėti. Galite pasakyti: „Tik noriu įspėti, kad dabar būtent tas mėnesio laikas. Mes galime susilaikyti, arba galime pradėti“.

5. Jūs kalbate išties nešvankiai

Nešvankios kalbos praktiškai yra norma: 80 procentų žmonių pripažįsta, kad sekso metu neapsieina be pikantiškesnių žodžių. Tokius duomenis gavo tyrimą atlikusi sekso žaislų kompanija „Adam & Eve“. Dvylika procentų apklaustųjų teigė, kad jų seksas neįsivaizduojamas be gašlių kalbų. Bet vien tai, kad tai yra normalu, dar nereiškia, kad jūsų partneris tam pasiruošęs. Jeigu pradėsite be įspėjimo laidyti nešvankias užuominas, tai jį gali labai ataušinti. Kalbėkite tai, kas abu jus jaudina.

6. Jūsų vagina skleidžia nemalonų kvapą

Jūsų vaikinas nusiteikęs oraliniam seksui. Jį atgrasyti gali nebent jūsų higienos įgūdžių stoka. Tiesą sakant, nemalonus tos jūsų kūno dalies kvapas stipriosios lyties atstovus atstumia labiausiai, mat šiuo atveju ji yra svarbiausia. Vyrus tai gali atgrasyti dar ir dėl to, kad nemaloniai kvepianti vagina gali signalizuoti apie infekciją.

7. Jūs šlapinatės atvertomis durimis

Niekas greičiau neišsklaido po sekso apimančios palaimos, kaip šlapinimosi garsas tualete (tai galioja abiejų lyčių atstovams!). Tačiau D. Lorraine įspėja, kad vyrus tas faktas, kad ši kūno viena tarnauja keliems tikslams, nuteikia ypač keistai.

J. Sitronas aiškina, kad lytinių santykių metu mes atsijungiame nuo realybės, o kai vienas su kitu dar tik susipažįstame, intymumui sukurti visiškai pasikliauname fantazijomis. Tai nereiškia, kad po sekso negalima eiti į tualetą. Tiesiog suteikite sau šiek tiek privatumo.

8. Jūs bučiuojate jį iškart po oralinio sekso

Kai kuriems vyrukams tai nekelia jokių problemų. Tačiau yra ir tokių, kuriems tai ne prie širdies. „Dalis žmonių suvokia makšties skysčius ir sėklą kaip atskirus kūno skysčius, kurie jiems yra seksualūs“, – tikina J. Sitronas. Tačiau yra ir tokių, kuriems šie skysčiai yra atgrasūs. Todėl vertėtų pasikalbėti apie tai, prieš imantis veiksmų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (405)