Šiai kampanijai, kuri vykdoma kartu su vyriausybės agentūra „Tourism & Events Queensland“, naudojama specialiai sukurta programa, kuri tuo metu, kol klientas stebi vaizdo įrašą su įvairiais ir jaudinančiais atostogų Kvynslande potyriais, fiksuoja virtinę žmogaus vizualinių užuominų, įskaitant akių, burnos ir kitų veido dalių judesius bei išraiškas.

Vėliau, remdamasi informacija, kurie vaizdai sukėlė pačias pozityviausias emocijas, ši programa parengia asmenines rekomendacijas.

„Air New Zealand“ rinkodaros ir pardavimų vadovė Annabelle Fowler teigia, kad ši kampanija yra smagus ir unikalus būdas pristatyti, ką gali pasiūlyti Kvynslandas. „Kvynslande galima rasti daugybę veiklos, tinkančios įvairių pomėgių keliautojams, pradedant Nusos pelkynų tyrinėjimais bei lepinimusi saulės spinduliais tropinėje šiaurėje ir baigiant unikaliomis vakarienėmis Brisbane bei ikoniškomis kelionėmis automobiliu po Saulėtąją Pakrantę“, - sakė ji.

„Šią veido atpažinimo technologiją „Air New Zealand“ naudoja pirmą kartą ir mums tai yra jaudinantis būdas pabendrauti su savo klientais ir jiems pristatyti kai kuriuos Kvynslando potyrius, apie kuriuos jie anksčiau galėjo nesusimąstyti“.

Žmonės, kurie peržiūri minėtą vaizdo įrašą, taip pat gali dalyvauti loterijoje, kurios prizas – galimybė dviem asmenims aplankyti Didįjį barjerinį rifą (skrydis į Kernsą iš bet kurio vidinio „Air New Zealand“ oro uosto, pervežimai, trys naktys viešbutyje ir keturios naktys kruize po Didįjį barjerinį rifą).

Žiūrovai štai čia gali pažiūrėti, kokios atostogos Kvynslande jiems labiausiai patiktų. Tuomet jie gali užsiregistruoti loterijai. Loterijos dalyvių registracija baigsis 2018 metų vasario 22 dieną.
„Air New Zealand“ skraidina keturiomis Kvynslando kryptimis: į Brisbaną ir Gold Koustą visus metus ir į Saulėtąją Pakrantę bei Kernsą turizmo sezonu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)