Avinas

Avino metalas yra auksas. Tik jis sugebės palaikyti tą ugnį, kuri dega šių dinamiškų žmonių širdyse. Ugnies stichija ir auksas – tai puiki sąjunga, o gimusiems po Avino ženklu ji tiesiog pati geriausia.

Jautis

Jaučio metalas – aliuminis, nes jis taip pat lengvai pasiduoda apdorojimui, kaip ir šio ženklo atstovai. Tačiau nepaisant jo minkštumo, jis atsparus įvairaus pobūdžio poveikiui. Jaučiams aliuminis padės nieko šiame gyvenime nebijoti.

Dvyniai

Dvyniams geriausiai tinka sidabras. Šis metalas padės pabrėžti po šiuo Zodiako ženklu gimusių asmenų neįtikėtiną sumanumą, taip pat apsaugoti juos nuo beprasmių pavojų ir neapgalvotų poelgių.

Vėžys

Vėžiai yra užsispyrę, tačiau ne iki tokio lygio, kad jų dėl to galima būtų nemylėti. Tiesiog jie niekada nekeičia savo įsitikinimų. Geriausias metalas šio ženklo atstovams – titanas ir jo lydiniai. Galimas analogas yra sidabras, tačiau jo savybės pastebimai prastesnės šiam Zodiako ženklui.

Liūtas

Liūtai mėgsta auksą, o auksas mėgsta Liūtus. Šiam Ugnies ženklui auksas beveik toks pat naudingas kaip ir Avinams – jis saugo Liūtus ir gerina jų nuotaiką, taip pat suteikia gyvybingumo.

Mergelė

Mergelėms puikiai tinka minkšti metalai, tokie kaip alavas, varis, aliuminis ir auksas. Bet kuris jų padės Mergelei rasti pusiausvyrą tarp jausmų ir logikos. Šie metalai taip pat pabrėžia šio Zodiako ženklo įgimtą minkštumą.

Svarstyklės

Svarstyklių Zodiako talismanas – bronza. Ji pasižymi puikiu patvarumu, kurio šio ženklo atstovams kartais trūksta. Taip pat bronza dovanoja Svarstyklėms jėgų bet kokioms svarbioms užduotims atlikti.

Skorpionas

Skorpionai – plieniniai žmonės. Juos sunku palaužti, todėl geležies lydiniai su jais harmoningai dera. Gimusieji po Skorpiono ženklu, kaip ir geležis, pasiduoda tik laiko įtakai.

Šaulys

Šaulio metalas – sidabras, kuris pabrėžia gimusiųjų po šiuo Zodiako ženklu nepriklausomybę. Sidabrą nešiojantys Šauliai paprastai sėkmingesni ir turi mažiau sunkumų bendraujant.

Ožiaragis

Platina – Ožiaragio globėja. Ji apsaugo jį ir tuo pat metu pabrėžia jo atsparumą išorės poveikiui, taip pat šiam Zodiako ženklui būdingą išmintį. Platina nesąveikauja beveik su niekuo, o tai padeda Ožiaragiams išlikti ištikimiems patiems sau.

Vandenis

Vandenio metalai yra auksas ir varis. Abu metalai yra minkšti – būtent toks yra ir po šiuo Zodiako ženklu gimęs žmogus. Vandenis kruopščiai renkasi savo socialinį ratą. Todėl vario amuletai ir auksiniai papuošalai yra puikus jo talismanas.

Žuvys

Žuvies metalas – sidabras, kuris apsaugo šio ženklo atstovus nuo nelaimių. Tai puiki apsaugos priemonė ir sėkmės talismanas viename. Sidabras gali padovanoti Žuvims sėkmę bet kurioje gyvenimo sferoje, ypač meilėje.

Apskritai, mūsų planeta yra didžiulis metalo gabalas. Štai kodėl norint užmegzti sėkmingą ryšį su Visatos energija Zodiako ženklams reikia savų talismanų. Sėkmės jums!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)