DELFI susisiekus su Arvydu, šis patvirtino žinią, tačiau nuo platesnių komentarų susilaikė. „Gal ji ir byra, tačiau pareiškimai dar nėra priduoti“, – trumpai kalbėjo Arvydas ir patikino, jos su žmona susitarė nekalbėti apie santykius viešai.

Socialiniame tinkle Rūta dėkojo Arvydui už kartu praleistas akimirkas bei palinkėjo jam laimės.

DELFI primena, jog amžiną meilę vienas kitam jiedu prisiekė mažiau nei prieš dvejus metus. Mylimąją Arvydas viešai pristatė 2016-ųjų pradžioje. „Susipažinome Airijoje prieš porą metų. Koncertavau emigrantams, o po koncerto priėjo Rūta ir paprašė ją pakelti ant rankų. Nustebau – juk ji buvo su vyru, o aš – su tuometine žmona. Kiek sutrikęs pakėliau ją, mes nusifotografavome. Apsikeitėme feisbuko kontaktais, ir tiek“, – 2016-ųjų pradžioje kalbėjo Arvydas.

Vėlau Arvydas išsiskyrė su žmona, atsinaujino bendravimas su Rūta. „Parašiau jai, kad pas mane skyrybos, kad bloga nuotaika. O ji atrašė šit kaip: „Prisimink, kad tu visada turi mane“. Tada ir supratau, kad ji man neabejinga“, – kalbėjo Arvydas BTV laidoje „Dainuok mano dainą“.

Jie susižadėjo vos po kelių mėnesių draugystės, neilgai trukus ir susituokė. Arvydo ir 29 metais jaunesnės Rūtos santuokos liudininkais tapo Andrius Užkalnis su drauge Fausta Marija Leščiauskaite.

Tuo metu Arvydui buvo 57-eri, Rūtai – 28-eri.

Kurį laiką savo profesinės laimės ieškojusi Rūta neseniai įsisuko į pramogų pasaulį. Jiedu duetas buvo ir šeimoje, ir darbe – Rūta vedė renginius, o Arvydas – dainavo.

Arvydas ir Rūta nuotraukose:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (425)