Parodoje, kuri vyks šių metų kovo 23-25 dienomis susirinkę žiūrovai turės galimybę ne tik apžiūrėti naujus medžioklei, laisvalaikiui, žvejybai siūlomus produktus, bet taip pat dalyvauti trijų dienų muselinės renginyje, kuriame bus galima plačiau sužinoti apie šapalines, lydekines, upėtakines, kiršlines, lašišines museles. Šių žuvų gaudymą skirtingais metų laikais ir skirtingose telkiniuose, skirtingus žūklės būdus, taktikas, įrankius ir dar daug įdomių dalykų.

Visos parodos metu vyks užsiėmimai. Bus galima išbandyti, sužinoti, parodyti kitiems, padiskutuoti apie museles ir jų rišimo techniką prie didžiulio stalo su rišimo įrankiais ir medžiagomis.

Metimo technikas, žūklės taktikas aptarinėsime ir bandysime demonstracijų prie baseino metu. Šiemet papildomai bus rengiami mėtymai ir demonstracijos dvirankiais lašišiniais kotais, kurių pernai parodoje nebuvo.

Ypatingo dėmesio žadama sulaukti ir lydekų tema. Lydekinių įrankių ypatybės, lydekinių muselių rišimas, lydekinės muselės spiningui.

Filmo "Jonas" stopkadras

Ir galiausiai, mūsų draugų museline.lt organizuojamas FLY FILM FEST – trumpas filmų festivalis. Jame galėsite išvysti du trumpus filmus :

“JONAS” - seno muselinko mintis, požiūrį į gamtą, žvejybą

“LOW & CLEAR” tarptautinių festivalių dalyvis ir laureatas, filmas apie du draugus, jų skirtingą požiūrį ir skirtingus kelius.

NAUJO FILMO PRISTATYMAS – museline.lt pristatys naują filmą, prie kurio dabar dirba.

Išsamią renginio programą galite rasti ČIA.