Kasmetinis Lietuvos nuotraukų čempionatas šiemet įtraukė itin daug fotografų mėgėjų ir profesionalų – jie į oficialią „We Love Lithuania“ interneto svetainę įkėlė beveik 2500 nuotraukų, iš kurių gyventojai ir komisija išrinko pačias geriausias, rašoma pranešime spaudai.

„Jau tradicija tapusiu nuotraukų čempionatu siekiame ne tik pristatyti Lietuvą čia apsilankyti svarstantiems užsieniečiams, bet ir priminti vietos gyventojams, kokia graži mūsų šalis, ką galima čia pamatyti ir nuveikti. Čempionatą sudarė penki etapai: „Čia gera gyventi“, „Gera kurti“, „Gera prisiminti“, „Skanu ragauti“ ir „Kauno rajonas – ar jau atradai?“, – sako projekto autorius Simonas Rudaminas.

Pasak jo, daugiausia čempionato dalyvių dėmesio sulaukė pirmasis etapas „Čia gera gyventi“ ir specialus etapas „Kauno rajonas – ar jau atradai?“. Šis čempionatas buvo pirmasis, kuomet konkrečiai vietovei buvo dedikuotas atskiras etapas, tačiau idėja pasiteisino su kaupu – nuotraukų gausa viršijo organizatorių lūkesčius. Todėl ateinančiame čempionate taip pat žadama numatyti atskirą etapą pasirinktai Lietuvos teritorijai.

Geriausių „We Love Lithuania 2017“ kadrų paroda eksponuojama Raudondvario dvare iki šių metų kovo 4 d.

Čempionato nugalėtojai

I etapo „Čia gera gyventi“ nugalėtojas Zenonas Rotautas, nuotrauka – ... Uošvės kalnas – „Itališkas vaizdelis“ ...

II etapo „Gera kurti“ nugalėtojas Domantas Grigūnas, nuotrauka – „Vilniaus eglutė ekranėlyje“

III etapo „Gera prisiminti“ nugalėtojas Paulius Beinaravičius, nuotrauka – „Pasitiko mus Stulginskis“

IV etapo „Skanu ragauti“ nugalėtoja Renata Šniolienė, nuotrauka – „Sūrkepis“

V etapo „Kauno rajonas – ar jau atradai?“ nugalėtojas Raimondas Pundinas, nuotrauka – „Raudondvario dvaras“

Lietuvos nuotraukų čempionato „We love Lithuania 2017“ nugalėtojas Rokas Marma

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)