LNK televizijos laidoje KK2 jis buvo pristatytas kaip geriausiai Simo ir Oksanos reikalus išmanantis buvęs kolega. Esą K. Sakalauskas puikiai pažįsta Simą ir Oksaną, su sutuoktiniais jų draugystės pradžioje susipažinęs dar filmavimų metu Egipte.

„Mums buvo pavydu, iš tikrųjų. Kai ji buvo vieniša, buvo lengviau. Buvo lengviau filmuotis“, - pokalbį prieš KK2 kameras apie Simo ir Oksanos draugystės pradžią pradėjo K. Sakalauskas.

Laidoje taip pat buvo kalbama apie tai, kad neva S. Jasaitis labai pavydėjo K. Sakalauskui ir neva net buvo meilės trikampis tarp Karolio, Oksanos ir Simo.

„Mes su Oksana vedėme laidą, o jis (Simas – DELFI) atvažiuodavo į laidų filmavimus. Tai jam režisierė kažkada pasakė, kad daugiau neatvažiuotų į laidų filmavimus, nes Karolis jaudinasi prieš tave, ir Oksana negali atsipalaiduoti. Jam buvo uždrausta važiuoti į filmavimus“, - prisiminė K. Sakalauskas.

Tiesa, Karolis netiki, kad Simas galėjo nuskriausti Oksaną. Jo manymu, greičiausiai bus įvykęs netyčinis šeimyninis konfliktas, kuries tiesiog išsirutuliojo į milžinišką skandalą.

„Tiesiog mes visi supraskime, kad nė vienai moteriai nepatinka, kada vyras grįžta namo paryčiais, ryte, kai nuo jo jaučiasi alkoholio kvapas. Suprantu, kad nė vienai moteriai nepatinka. Bet mes supraskime ir Simuką. Pergalių skonis yra labai saldus, visi džiaugiasi, švenčia...“, - kalbėjo K. Sakalauskas.

K. Sakaulauskas tikino pažįstąs S. Jasaitį, yra su juo nemažai bendravęs. Buvęs TV laidų vedėjas ir Oksanos kolega įsitikinęs – krepšininkas yra itin ramus ir išlaikytas žmogus.

„Aš Simą kiek pažįstu, kiek su juo tekę man bendrauti, jis yra nepaprastai ramus žmogus, išlaikytas žmogus. Aš nemanau, kad jis galėtų ką nors nuskriausti. Aš neįsivaizduoju, kaip jis kamuolį mušt gali. Jis tik mest tiktai norėtų, bet krepšinio taisyklės tokios, kad kamuolį turi mušt“, - kalbėjo K. Sakalauskas.

Tuo metu pats S. Jasaitis kol kas nėra žiniasklaidai atviravęs apie susiklosčiusią nemalonią situaciją šeimoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (295)