Iš „Raudonųjų velnių“ komandos armėnas Henrichas Mchitarjanas keliasi į Arsene'o Wengero vadovaujamą „Arsenal“ kolektyvą.

29-erių čilietis sudarė 4,5 metų sutartį ir naujoje komandoje debiutuoti gali jau šį penktadienį „FA Cup“ ketvirtame turnyro etape mače su „Yeovil Town“ klubu („League 2“, IV lyga pagal pajėgumą).

Šiame sezone A. Sanchezas „Premier“ lygoje sužaidė 19 rungtynių ir pelnė 7 įvarčius. Jis „Arsenal“ marškinėlius dėvėjo nuo 2014 metų ir per 120 rungtynių iš viso pelnė 60 įvarčių. Prieš tai jis atstovavo „Barcelona“ ekipai.

Armėnas H. Mchitarjanas į Angliją iš Dortmundo „Borussia“ klubo persikėlė 2016 m. Jis šiame sezone per 15 rungtynių kartą pasižymėjo ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus, pastaruoju metu buvo praradęs Jose Mourinho pasitikėjimą. Armėnas tik 10 rungtynių pradėjo startinėje sudėtyje.


Tą patį vakarą naujienų turėjo „Man City“: klubas informavo apie pratęstą kontraktą su belgu Kevinu de Bryune. Abi pusės susitarė dėl naujos penkerių metų sutarties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)