Astrologai tikina, kad šių 5 Zodiako ženklų atstovai visada žino, kokį patarimą duoti vienokiu ar kitokiu atveju.

Jautis

Šio Zodiako ženklo atstovai visada bus atviri, jei į juos kreipsitės pagalbos. Jie pasistengs rasti patarimą, remdamiesi asmenine savo patirtimi, rašo esotericblog.ru. Dažniausiai Jaučiai stengiasi paaiškinti, kodėl nevertėtų ko nors daryti, o ne atvirkščiai. Jie nelinkę piršti savo nuomonės, tačiau stengiasi atsakingai viską sudėlioti į lentynėles. Su Jaučio ženklo atstovais norisi atvirauti, jais lengva pasitikėti.

Vėžys

Šio Zodiako ženklo atstovai jaučia itin glaudų emocinį ryšį su artimaisiais, todėl visada būna pasiruošę suteikti pagalbą ir duoti tikrai vertingą patarimą. Dalindami patarimus Vėžiai stengiasi paaiškinti, kaip jūsų veiksmai gali paveikti ne tik jus, bet ir aplinkinius. Šio ženklo atstovai labai gerai išmano meilės reikalus, todėl šioje srityje jie jums tikrai galės suteikti pagalbą aukščiausiu lygmeniu.

Liūtas

Liūtams kuo puikiausiai žinomi klaidingų sprendimų padariniai. Būtent dėl šios priežasties jis stengiasi savo artimuosius apsaugoti nuo jų pačių jau padarytų klaidų kartojimo. Patardami šio Zodiako ženklo atstovai sau skiria aukščiausią vietą, todėl atsakingai apmąsto, ką vertėtų pasakyti ir padaryti konkrečioje situacijoje. Liūtai nebijo gyvenimiškų klaidų, nes būtent jos suteikia galimybę daryti išvadas, būtinas ateičiai.

Svarstyklės

Šio Zodiako ženklo atstovai moka į situaciją pažvelgti skirtingais kampais, todėl jų patarimai itin vertingi. Svarstyklės padės rasti kompromisą ir priimti subalansuotą ir sąžiningą sprendimą. Taigi šio ženklo atstovai – tikrų tikriausi patarimų meistrai.

Žuvys

Žuvys moka patarti net ir tose situacijose, kuriose pačios niekada nebuvo atsidūrusios. Šiuo atveju svarbiausia jų savybė – emocijų pažinojimas, sau skiriant empato vaidmenį. Šio Zodiako ženklo atstovai žino, kad bet kuris sprendimas nėra lengvas, ypač tais atvejais, kai būna susijęs su meilės klausimais. Patartina Žuvų klausyti įdėmiai, nes jų patarimai tikrai bus naudingi.
Štai kokie tie tikrieji patarėjai. Jei tarp savo artimųjų turite šių Zodiako ženklų atstovų, dabar jau žinosite, kur kreiptis, kai prireikia patarimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)