Naujausiame viršelyje pozuoja muzikos apdovanojimų M.A.M.A. vedėjai Mantas Katleris bei Mantas Stonkus, atlikėja Erica Jennings, kuri šįmet pretenduoja tapti Metų atlikėja, taip pat toje pačioje kategorijoje nominuota Monique bei į nominantų sąrašus pakliūnanti atlikėja Beatrich.

Komentatoriai internete nebuvo gailestingi ir liejo šmaikščias pastabas žurnalo leidėjams.

TV Antena viršelis

15 nominacijų, 80 komisijos narių, 300 žmonių scenoje ir 10000 žiūrovų – visa tai sausio 26-ąją sutilps „Žalgirio“ arenoje, kur bus išdalytos M.A.M.A. apdovanojimų statulėlės.

Netrukus atsisveikinimo koncertus surengsiantis Leono Somovo ir Jazzu duetas pretenduoja pelnyti net penkias statulėles. Leonas su Juste nominuoti kaip Metų grupė, Metų koncertinė grupė bei Metų popmuzikos grupė. Taip pat įvertintas jų albumas „Moments“ ir daina „Nieko nesakyk“.

Visose geriausios grupės nominacijose įvardytas ir dar vienas duetas – Lilas ir Innomine. Jie pretenduoja į tris statulėles. Tiek pat statulėlių pretenduoja laimėti ir Beissoul su Einiumi, „Frank Fitts“, Donny Montell bei Monique. Pastaroji atlikėja nominuota ir Metų atlikėjos kategorijoje.

Nemenka kova užvirs Metų vaizdo klipo kategorijoje. Tarp nominuotųjų – Marijonas Mikutavičius, Tomas Sinickis, „Vilniaus energija“, „Radistai“ ir „Antikvariniai Kašpirovskio Dantys“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)