Tokiu atveju tenka jį perbraukti ranka, paliekant ant stiklo ruožus, arba laukti, kol vonios kambarys išsivėdins ir veidrodis vėl nuskaidrės.

Tačiau egzistuoja šios mažos, bet nemalonios problemos sprendimas, ir jis yra kur kas paprastesnis, negu manote.

Kad veidrodžio paviršius visuomet būtų skaidrus ir nerasotų, įsiminkite elementarią gudrybę. Jums tereikės įprasto muilo gabaliuko.

Pirmiausia įsitikinkite, kad veidrodis yra sausas. Tuomet paimkite muilo gabaliuką ir kelis kartus perbraukite juo veidrodžio paviršių, palikdami muilo linijas. Veidrodis išsiteps, bet nebijokite.

Toliau paimkite minkštą skudurėlį ir pradėkite juo trinti veidrodį, kol išnyks muilo žymės. Nuo šiol jums neteks bijoti, kad veidrodis aprasos. Drąsiai maudykitės, o tuomet gėrėkitės savo atvaizdu veidrodyje!

Beje, šį triuką galima panaudoti ir akiniams. Tuomet, iš šalto oro įžengę į šiltą patalpą, jūs nepatirsite diskomforto ir neturėsite laukti, kol akinių lęšiai vėl nuskaidrės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)