Netrukus atsisveikinimo koncertus surengsiantis Leono Somovo ir Jazzu duetas pretenduoja pelnyti net penkias statulėles. Leonas su Juste nominuoti kaip Metų grupė, Metų koncertinė grupė bei Metų popmuzikos grupė. Taip pat įvertintas jų albumas „Moments“ ir daina „Nieko nesakyk“.

Visose geriausios grupės nominacijose įvardytas ir dar vienas duetas – Lilas ir Innomine. Jie pretenduoja į tris statulėles. Tiek pat statulėlių pretenduoja laimėti ir Beissoul su Einiumi, „Frank Fitts“, Donny Montell bei Monique. Pastaroji atlikėja nominuota ir Metų atlikėjos kategorijoje.

Nemenka kova užvirs Metų vaizdo klipo kategorijoje. Tarp nominuotųjų – Marijonas Mikutavičius, Tomas Sinickis, „Vilniaus energija“, „Radistai“ ir „Antikvariniai Kašpirovskio Dantys“.

M. Mikutavičiaus dainos „Nemirtingi“ vaizdo klipas – brangiausias lietuviškas klipas. Jį kūrė Donatas Ulvydas, tačiau kategorije besirungiantys „Antikvariniai Kašpirovskio Dantys“ taip pat rimti konkurentai. Jų darbas, kurį režisavo Saulius Baradinskas, neseniai buvo apdovanotas „Klipvid“ apdovanojimuose.

Tradiciškai, renginio pabaigoje, bus paskelbta ir papildoma nominacija už viso gyvenimo pasiekimus. Šioje kategorijoje nominantai neskelbiami. Taip pat teikiamas ir LATGA apdovanojimas muzikos ir/ arba tekstų autoriui.

Didžiausia muzikinio pasaulio intriga paaiškės jau netrukus, tad kviečiame ir DELFI skaitytojus išreikšti savo nuomonę apklausoje.

Pernai metais vykusių M.A.M.A. apdovanojimų akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)