„Sveiki, čia Dolores. Jaučiuosi gerai! – parašė dainininkė grupės „Facebook“ paskyroje. – Savaitgalį po kelių mėnesių pertraukos pirmą kartą koncertavau: kartu su vietine grupe padainavau keletą dainų kasmetiniame „Billboard“ kolektyvo šventiniame renginyje, Niujorke. Buvo išties smagu! Visiems grupės gerbėjams linkiu linksmų Kalėdų!“

Štai įrašas iš minėto koncerto:

46-erių metų iš Airijos kilusi muzikantė mirė Londone. Kaip tinklui BBC sakė jos reklamos agentas, į Jungtinės Karalystės sostinę ji buvo atvykusi dalyvauti įrašų sesijoje.

„Artimuosius netikėta žinia tiesiog pribloškė. Jie prašė gerbti jų privatumą šią sunkią akimirką“, – nurodoma žiniasklaidai išplatintame pranešime.

Mirties priežastis dar nepaviešinta.

„Vestminsterio policija šiuo metu tiria staigios mirties aplinkybes. Iškvietimą atvykti į Londono Parko skersgatvyje esantį viešbutį pareigūnai gavo pirmadienį (sausio 15 d.) 9.05 val. vietos laiku.

Netrukus teko konstatuoti penktąją dešimtį įpusėjusios moters mirtį. Kol kas mirties priežastis laikoma nepaaiškinama ir vykdomas tolesnis tyrimas“, – nurodė policija leidiniui „People“ perduotame pranešime.

Pernai liepą, kai D. O’Riordan vis neatsiganant po nuolat pasikartojančių nugaros problemų, grupei teko atšaukti daugelį Europos turo koncertų, muzikantai dėkojo savo gerbėjams už nuoširdų palaikymą ir supratimą.

„Gydytojai nurodė atšaukti visus būsimo grupės turo po Šiaurės Ameriką koncertus, į kuriuos jau išpirkti beveik visi bilietai“, – pranešė tada grupės nariai ir pridūrė, kad sveikata taisosi ne taip sklandžiai, kaip buvo tikimasi. Koncertai Jungtinėse Valstijose turėjo įvykti pernai rugsėjo 11–spalio 6 dienomis.

D. O‘Riordan turėjo tris vaikus: sūnų Taylorą (20 metų) ir dvi dukteris – Molly (16 metų) ir Dakotą (12 metų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)