Žurnalistai, policijos pareigūnai, aplinkos apsaugos ir kitų sričių profesionalai sieks atkreipti atsakingų institucijų dėmesį į visuomenei aktualias temas, dalinsis savo sukaupta patirtimi ir padės į nelaimę pakliuvusiems piliečiams.

Tarp naujos laidos vedėjų – buvęs Aplinkos apsaugos viceministras, LSDP atsakingasis sekretorius Linas Jonauskas. Politikas naujienų portalui DELFI sakė apsidžaugęs dėl kvietimo prisijungti prie TV laidos komandos ir sprendimą priėmė ilgai nedvejojęs.

„Kvietimas buvo kaip perkūnas iš giedro dangaus žiemą, nors dabar mūsų žiemos tapo labai panašios į pavasarį. Visai neseniai jo sulaukiau. Kūrėjams papasakojus laidos koncepciją, man ji atrodė įdomi. Tai esu daręs daug metų – kalbu apie pagalbą žmonėms. Jeigu galiu – privalau padėti. Veiksmo tikrai netrūks. Lietuvoje yra nemažai žmonių, kuriems reikia pagalbos. Tikiuosi, kad būsiu naudingas projektui“, - apie artimiausius planus televizijoje pasakojo L. Jonauskas.

Jau kurį laiką TV laidos vedėjos vietos siekia politiko žmona Evita, tačiau prodiuserių kvietimų moteris kol kas nesulaukė. Pasiūlymo dirbti televizijoje sulaukęs L. Jonauskas neabejoja – diena, kai ir jo žmona su TV žiūrovais sveikinsis iš ekrano – ne už kalnų.

„Mano žmona labai domisi įvairiais TV projektais, ji neslepia, kad nori būti žinių, laidų vedėja, stengiasi. Kol kas televizijoje dirbsiu tik aš. Manau, kad ir jos svajonė kažkada išsipildys, nes ji kryptingai dirba ir gilinasi į tai, mokosi, stengiasi. O kai deda tiek pastangų, manau, kad ilgai netruks“, - šypsodamasis kalbėjo L. Jonauskas ir pridūrė, kad dirbti prieš TV kameras jam nėra nauja patirtis, mat prieš keletą metų vyrui yra tekę filmuotis padedant žmonėms.

„Jei darai gerus darbus, manau, jie nelieka nepastebėti. Turiu įtarimą, kad todėl ir sulaukiau prodiuserių pasiūlymo prisijungti prie naujos laidos komandos. Labai dėl to džiaugiuosi“, - kalbėjo L. Jonauskas.

Pasiteiravus, kaip pavyks suderinti kasdienį darbą LSDP ir tuo pačiu metu filmuotis televizijoje, politikas sakė tikįs, kad problemų nekils.

„Manau, kad galbūt gausiu mažiau TV siužetų nei būsimieji mano kolegos. Galbūt reikės padirbėti ir savaitgaliais – čia jau reikės su žmona tartis. Be abejonės, su ja aš jau kalbėjau, nes mažiau laiko liks šeimai, tačiau ji neprieštaravo. Mano tiesioginis darbas iš tiesų yra labai imlus laikui, tačiau ir tokie pasiūlymai iš televizijos ne kiekvieną dieną pasitaiko. Surasiu galimybių suderinti abu darbus“, - įsitikinęs L. Jonauskas.

Tiesa, politikas jau spėjo susipažinti su naujaisiais kolegomis ir prasitarė, kad laidos anonsas nufilmuotas. TV žiūrovai jį išvys netrukus.

Linas ir Evita Jonauskai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)