Su LNK Žygis atsisveikino prasidedant naujajam televizijos sezonui, rudenį, naujoje vietoje dirbti TV asas pradėjo gruodžio pradžioje. Nuo šiol Žygis veda laidą „Mano Europos parlamentas“ šeštadieniais, besikeisdamas su žurnalistu Mariumi Jančium „Lietuvos ryto televizijoje“.

„Išėjau. Manęs nėra ir nebus KK2. Nuo naujo TV sezono pradžios nebevedu laidos. Išėjau abipusiu susitarimu. Niekur toli nenuėjau. Dalyvavau TV projekte „Muzikinė kaukė“, vedu laidą „Lietuvos ryto“ televizijoje, yra ir daugiau visokių planų. Vyksta gyvenimas ir be KK2“, - pasakojo Ž. Stakėnas, „KK2 penktadienį“ vedęs ketverius metus.

Paklaustas, kodėl nusprendė palikti šią poziciją LNK televizijoje, Ž. Stakėnas tikino, kad kiekvienas pajunta, kuomet ateina laikas pokyčiams. Neišimtis ir šis jo žingsnis. „Lietuvos tūkstanmečio vaikus“ jis vedė ketverius metus, „KK2 penktadienyjetaip pat išdirbo ketverius.

Svarbu, kad darbas netaptų rutina. Po ketverių metų išėjau iš „Lietuvos tūkstanmečio vaikų“, manau, tai išėjo į naudą ir man, ir laidai. Dabar iš KK2 išėjau, reikia galvoti kažką naujo, - kalbėjo jis.

Žygis Stakėnas - DELFI nuotraukų galerijoje:










Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)