„Džiaugiamės, kad šiandien mus palaikė pilna arena. Jeigu kalbėti apie žaidimo kokybę, norėtųsi, jog ji būtų geresnė. Manau, kad galime ją pagerinti ir žinome, kaip tai padaryti. „Vytautas“ įpynė mus į savo krepšinį ir mes sekėme juos. Nors pirmavome rungtynėse, bet žaidėme jų krepšinį, todėl buvo toks vaizdas, koks buvo. Tašku esu patenkintas, bet žaidimu ne“, – sakė „Lietkabelio“ vairininkas.

Specialistas taip pat teigė, kad Lorenzo Williamsas buvo pasiruošęs žaisti, bet nenorėjo rizikuoti jo sveikata. R. Butautas pridūrė, jog šiuo metu komanda ieško ir antrojo įžaidėjo, kurio prireikė išvykus Gary Taltonui.

„Lorenzo buvo pusiau pasirengęs, bet nenorėjau juo rizikuoti. Šiandien reikėjo jo šalto proto, bet nenorėjau forsuoti įvykių. Sakiau, kad jeigu bus didelė bėda, leisiu jį ant parketo, bet laikėme atstumą, tad nebuvo didelės būtinybės. Dabar vyksta antro įžaidėjo paieškos. Jeigu atsirastų kažkoks dėmesio vertas žaidėjas, mes bandytume jį pasikviesti. Procesas vyksta“, – atskleidė specialistas.

Prienų-Birštono ekipos gretose šiame mače debiutavo trys naujokai, tačiau nė vienas iš jų taškais nepasižymėjo. Kervinas Bristolis per 19 minučių prametė du dvitaškius, LiAngelo Ballas per 9 minutes – dvitaškį ir du tritaškius, LaMelo Ballas per 5 minutes – dvitaškį ir tris tritaškius. „Vytauto“ vairininkas Virginijus Šeškus dėl nerezultatyvaus naujokų debiuto nusivylęs nebuvo.

„Negali taip būti, jog jie iš karto spindės. Neseniai atvyko Kervinas, kuris yra ganėtinai aukšto meistriškumo žaidėjas, o ką šnekėti apie brolius, kurie nėra buvę Europoje, o jiems yra 16 ir 19 metų. Išėjo jaunesnysis ir įnešė energijos, perėmė kamuolį, bėgo. Jiems reikia suprasti, kaip gintis. Mums labai sunku, nes pastarąsias dienas dirbome ties puolimu ir stengėmes jiems parodyti, kaip veikia mūsų sistemos. Tik gynyboje išaiškinau, kaip reikia keistis. Gal šiandien nebūčiau taip rizikavęs, bet nei Lukašovas, nei Maceina, nei Ivanauskas nedavė energijos“, – kalbėjo V. Šeškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)