Remiantis TMZ žiniomis, 28 metų atlikėjas jau atsisakė savo kapucino veislės beždžionėlės. Kalifornijos žuvų ir laikinių gyvūnų departamentas dar gruoždžio 6 dieną pasidalijo video įrašu, kuriame jo trejų metų dukrelė žaidžia su naujuoju augintiniu.

„Ar tai tavo vaikelis. Ji bus didesnė nei tu. Tiesa? Jūsų ir galvos tokio pat dydžio“, – žvaigždė klausė mergaitės.

Vėliau jis aiškino, kad reikalavimas grąžinti gyvūną į laisvę ir nugabenti į Fidžio salą yra absurdiška. Jam taip pat buvo liepta grąžinti mokesčių mokėtojų pinigus, kurie buvo išleisti tiriant šį įvykį.

Egzotiškiems ir namuose laikyti neprisitaikiusiems gyvūnams yra taikomos tam tikros taisyklės. Anot pareigūnų, jas turi atitikti ne tik namai, kuriuose bus laikomas gyvūnas, bet ir naujasis šeimininkas. Deja, tačiau žvaigždė šiomis taisyklėmis nepasidomėjo.

Nepaisius šių taisyklių paprastai gresia įkalinimas iki pusės metų arba bauda. Skelbiama, kad atlikėjui, kadangi jis pakluso įstatymams ir kaltę pripažino bei gyvūną grąžino, pavyko atsipirkti tik bauda.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)