Gongas – tūkstantmetę tradiciją turintis instrumentas, šiandien naudojamas garsų terapijai ir atsipalaidavimui. V. Andrijauskas gongu groja 8 metus ir sako – šis instrumentas esantis lyg varpas, atspindintis žmogų, jo savijautą ir būseną.

Jei kas prieš daugiau nei 15 metų Vyrenijui būtų pasakęs, kad jis gros gongais, mokys jogos ir domėsis Rytų filosofija – būtų mažų mažiausiai nepatikėjęs. Sako buvęs pragmatišku vadybininku, dirbęs su alkoholio ir tabako produktais, o iki tol įgijęs ir šaltkalvio bei elektriko specialybes.

Kartu su Vyrenijumi – jo žmona – Ramunė Andrijauskė – asmeninio augimo trenerė, judesio ir šokio terapijos praktikė. Pagal išsilavinimą lituanistei, režisierei Ramunei teko dirbo ir teatre, ir su paaugliais, ir personalo atrankos srityje.

Po antros dukters gimimo prieš 16 metų moteris ėmė studijuoti geštalto psichologiją ir psichoterapiją, o vėliau – ir šokio bei judesio terapiją. Su pastarąja, sako Ramunė, į gyvenimą atėjo daug kas – ir joga, ir gongai, ir intuityvus dainavimas. Brangiausiu atradimu ji vadina vidinės būsenos galią veikti aplinką ir realybę.

Daugiau apie atradimus – Ievos Žigaitės pasakojime.