TV laidoje taip pat skelbiama, jog informacija apie garsios poros santykių krizę pasklido po to, kai keliuose šventiniuose renginiuose Širvintų rajono merė Ž. Pinskuvienė pasirodė viena, be sutuoktinio J. Pinskaus.

Paklausta, kodėl renginiuose pasirodė ne kaip įprasta - drauge su J. Pinskum - Ž. Pinskuvienė paaiškino, kad tuo metu jos vyras buvo tiesiog išvykęs.

„Aš tikrai su žurnalistais apie asmeninius savo šeimos klausimus nesiruošiu kalbėti“, - prieš TV kameras kalbėjo Ž. Pinskuvienė.

Nors detalių apie santykius šeimoje tikino nepasakosianti, tačiau neilgai trukus Širvintų merė atskleidė, kad sutuoktinis ją seka. Į Ž. Pinskuvienės telefoną J. Pinskus įmontavo sekimo programėlę ir visuomet turi galimybę matyti, kur yra jo žmona.

„Be abejo, šiais laikais yra „iPhone'ai“, yra programėlės. Kad vyrui būtų ramiau, yra įvesta ta programėlė ir jis mato“, - apie sutuoktinio budrumą papasakojo Širvintų merė.

Programėlė Živilės Pinskuvienės telefone atsirado po to, kai ji keletą kartų vėlai grįžo į namus Vilniuje iš darbo Širvintose, merės kabinete.

„Vyras dažnai reiškė pretenzijas, kad vėliau iš darbo grįžtu, nes iš tikrųjų dirbame ir iki ašuotnių, ir iki dešimt. Ir žinot, kaip kiekvienam normaliam vyrui, kyla klausimas: o kur ta žmona būna iki aštuonių ar iki dešimt valandų?“, - pasakojo Ž. Pinskuvienė.

Laidoje taip pat skelbta, kad J. Pinskus vis dar tebemyli Živilę Pinskuvienę. „Viskas gerai, mano vyras labai aiškiai pasakė: tokių moterų kaip aš vyrai nepalieka“, - sutuoktinio žodžius prieš kamerą atkartojo Ž. Pinskuvienė.

Živilė ir Jonas Pinskai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (350)