Taigi, kaip ir minėjau, tai buvo pavasario vakaras ir tąkart užtrukau ilgiau darbe, todėl norėjau greičiau grįžti namo su taksi. Išsikviečiau nieko blogo nenujausdama. Po penkių minučių atvyko taksi, atsidariau galinės sėdynės dureles ir įlipau. Vairuotojas, toks vidutinio amžiaus, iš karto pasirodė kalbus (per daug). Jis keistai nusijuokė ir tarė: „Gerai, kad ne į priekį atsisėdote“.

Nustebau dėl tokio komentaro ir paklausiau, kodėl. Taksi vairuotojas su šypsena pradėjo pasakoti: „Prieš jus čia tokia mergina su trumpu sijonėliu atsisėdo į priekį ir oi, kaip trukdė dirbti. Vis negalėjau nuleisti akių nuo jos gražių kojų ir šlaunų, o juk reikia žiūrėti į kelią! Ir taip sunku, taip sunku nesusijaudinti kaip vyrui. Jums ateinant per langą irgi pastebėjau, kad dėvite trumpą sijoną. Pagalvojau, kad visai paskui man blogai baigsis per tokias gražuoles merginas!“.

Pasijutau labai nejaukiai po jo paaiškinimo ir tik laukiau, kada greičiau privažiuosime namus. Toks atviravimas, mano nuomone, buvo visiškai netinkamas ir gąsdinantis. Pradėjau žiūrėti į kelią, ar niekur nenukrypo nuo maršruto. Nors viskas ir buvo gerai, tačiau kai pagaliau įvažiavome į namų kiemą, norėjau greičiau lipti lauk ir pabėgti nuo šio gašlūno.

Jis toliau šypsojosi, o aš taip norėjau ką nors išrėžti, bet neišdrįsau.

Dabar įspėju visus vyrus – įvertinkite save ir savo galimybes flirtuoti bei būtų gerai, kad ir pasirinktumėte tam bent jau tinkamą vietą ir laiką.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite paprieštarauti autoriui? Arba išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt.