Su juo Ričardas Berankis dar niekada nebuvo susitikęs jokiame turnyre.

Tiesa, kol kas nežinia ar šveicaras iš tiesų varžysis pirmame šio sezono Didžiojo kirčio turnyre: tenisininkas dar nėra tikras, ar jau visiškai pasveiko po kelio operacijos.

32-ejų šveicaras 2014 metais buvo pakilęs į 3-ią pasaulio reitingo vietą. Jo karjeroje – 16 iškovotų titulų, iš jų trys „Grand Slam“ laimėti turnyrai (2014 m. „Australian Open“, 2015 m. „French Open“ ir 2016 „US Open“), Pekino olimpinių žaidynių bronzos medalis bei pergalėmis beveik 31 mln. dolerių laimėta suma.

R. Berankis ATP reitinge užima 141 poziciją.

„Australian Open“ turnyras Melburne vyks sausio 15-28 dienomis.

Už dalyvavimą pagrindiniame „Australian Open“ turnyre žaidėjams atiteks po 33 tūkst. eurų premijos bei po 10 ATP reitingo taškų.

R. Berankio ir S. Wawrinkos dvikovos nugalėtojas antrajame rate susitiks su prancūzo Jeremy Chardy (ATP-77) ir amerikiečio Tennyso Sandgreno (ATP-96) poros nugalėtoju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)