Jų sumanymas yra gana paprastas: pora nusprendė mylėtis bent kartą per dieną 30 dienų. Kiekvieną dieną yra numatyta tam tikra su seksu susijusi užduotis, bet kiekvienas iš partnerių gali pakoreguoti ar pakeisti dviejų dienų užduotis, kol iššūkis dar neprasidėjo.

Kiekvienas iš partnerių taip pat turi teisę vetuoti dvi dienas, per kurias atsisakys numatytos užduoties ir tiesiog mylėsis. Jei reikia, menstruacijos, atostogos ir verslo išvykos traktuojamos kaip iššūkio „pauzės“.

„Mūsų tikslas yra praplėsti savo komforto zonos ribas ir išbandyti kažką nauja, – aiškino „Reddit“ vartotojas „TryAnything3Times“. – Jei partneriui šis iššūkis nepatinka ir jis nebegali keisti ar vetuoti užduoties, jis gali pasiskolinti savo partnerio veto teisę. Tokiu atveju tas partneris, kuris perleidžia savo veto, sugalvoja naują užduotį“.

Pirmosios iššūkio užduotys yra gana paprastos ir, pavyzdžiui, reikalauja pasimylėti ne prieš miegą, o kitu paros metu. Vėliau užduotys tampa sudėtingesnės ir pradeda reikalauti tokių dalykų kaip patirti penkis orgazmus ar pasimylėti penkis kartus per dieną.

Štai dar kelios numatytos užduotys:

  • Kartu apsilankyti sekso prekių parduotuvėje ir kažką įsigyti: sekso žaisliuką, sekso žaidimų, vaizdo įrašų ar knygų.
  • Abu partneriai, sėdėdami vienas prieš kitą, savarankiškai pasiekia orgazmą. Idealu, jei tai įvyks vienu metu. Papasakokite, ką jaučiate. Naudokite, kas jums patinka. Stebėkite ir mokykitės.
  • Raskite namuose naują vietą seksui. Virtuvė, vonia, svetainė, kėdė, sofa, grindys ir pan.
  • Pavakarieniaukite restorane, po stalu liesdami vienas kitą. Nieko neteisėta! Tuomet vykite namo ar į viešbutį pasimylėti.

Šis įrašas socialiniame tinkle „Reddit“ sukėlė tikrą šurmulį. Žmonės nesidrovėjo dalytis savo nuomone apie tokį poros iššūkį. Tačiau komentaruose atsispindėjo prieštaringa reakcija.

„Tai nuostabi idėja! Reikės ją išbandyti“, – rašė „Punx_at_heart“.

„Toks iššūkis skirtas žmonėms, turintiems aukštą libido. Man jis reikštų košmarą!“, – teigė „Yukoyana“.

„Po velnių, žmonės, iš kur jūs turite tiek laiko seksui??? Aš ir mano antroji pusė dirbame po visą dieną ir miegame daugiau kaip keturias valandas...“, – stebėjosi kitas vartotojas.

Dar vieni svarstė, kad atlikti šių užduočių neįmanoma, jei turi vaikų.

„Štai kodėl tai vadinama iššūkiu“, – padarė išvadą vienas vartotojas.

Jeigu jums atrodo, kad šis 30 dienų sekso iššūkis yra gana lankstus, galite drąsiai nusigvelbti jo idėją ir išbandyti jį patys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)