Pastaruoju metu internete galima pamatyti ne vieną K. Jenner nuotrauką, išduodančią, jog žinoma gražuolė susiduria su odos problemomis. Net ir Auksinių gaublių ceremonijoje pasirodžiusi tarsi nulieta suknele ir nepriekaištingu įvaizdžiu ji neatitraukė visų dėmesio nuo savo veido odos.

Tiesa, su odos problemomis ji susiduria jau ne pirmą kartą. „Jau susidūriau su akne būdama jaunesnė. Tai visiškai sugriovė mano pasitikėjimą savimi. Aš net nežiūrėdavau žmonėms į akis kalbėdama su jais. Jaučiausi tarsi atsiskyrėlė. Kalbėdama ranka dangstydavau ir savo veidą“, – dar prieš keletą metų rašė ji savo tinklaraštyje.

Kendall pasakojo, kad norint atsikratyti aknės jai prireikė ne vienerių metų. Dar daugiau laiko prireikė norint susigrąžinti pasitikėjimą savimi.

„Aš tiesiog suvokiau, kad tai yra gyvenimo dalis ir neapibrėžia, koks žmogus yra“, – atskleidė modelis.

K. Jenner ne vienintelė įžymybė, kuri kenčia dėl šios odos problemos. Su akne susidūrė aktorė Bella Thorne, atlikėja Lorde, aktorė Jessica Alba, aktorė bei visuomenės veikėja Angelina Jolie, dainininkė Katy Perry ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)