Pasirėmusi „Ellite Daily“, „Bustle“ ir „Women`s Health“ žurnalais, svetainė „DELFI Woman“ siūlo susipažinti su penkiomis labiausiai paplitusiomis moterų seksualinėmis fantazijomis. Fantazijos patrauklios tuo, kad jos nebūtinai turi pasireikšti realiame gyvenime, taigi galime svajoti, kiek panorėję ir apie ką tik norime. Tačiau jei yra noro ir galimybių, patikusią vaizduotės mintį galima ir realizuoti. Fantazijos leidžia mums išsivaduoti ir pasimėgauti tais dalykais, apie kuriuos daugelis drovisi net kalbėti.

Aistringa meilė romantiškoje aplinkoje

Norint įgyvendinti slapčiausias daugumos moterų seksualines fantazijas, nebūtinai reikia griebtis sekso žaisliukų ar imtis kokio nors vaidmens – pakanka aistringų bučinių, prisilietimų, glamonių ir romantiškos atmosferos. Būtent apie tai svajoja daug, o gal net dauguma moterų. Jos trokšta, kad jų vyrai taptų riteriais, o jos būtų jų širdies damos.

„The Journal of Sexual Medicine“ per savo tyrimą išsiaiškino, kad moterys svajoja apie šiokį tokį paklusnumą ir romantiką, o vyrai trokšta dominavimo ir mažiau skiria dėmesio dvasiniam ryšiui. Tiesa, tai galioja ne visiems vyrams. Nemažai jų taip pat trokšta emocinio ryšio su partnere, romantikos ir ypatingos atmosferos.

Seksas ne miegamajame

Moterys dažnai fantazuoja apie seksą neįprastoje vietoje. Kartais būna verta nutolti nuo miegamojo lovos komforto, kad seksas suliepsnotų nauja ugnimi. Seksas vonioje, virtuvėje, ant stalo, ant grindų: daugelį moterų jaudina nežabotas geismas pasimylėti čia ir dabar, kai nebeįmanoma pasiekti miegamojo.

Verta pažymėti, kad moteris jaudina mintis apie seksą tose vietose, kur jos gali būti pastebėtos. Jaudulys ir adrenalinas dėl nepadoraus elgesio viešoje vietoje tik sustiprina pojūčius.

Seksas su nepažįstamuoju

Viena iš dažnesnių moterų seksualinių fantazijų – seksas su nepažįstamuoju. Apie tai svajoja tiek vienišos, tiek partnerį turinčios ar ištekėjusios moterys. Tai nėra keista ar neįprasta fantazija. Ji būdinga daugeliui moterų. Vyrai taip pat dažnai svajoja apie seksą su patrauklia nepažįstamąja.

Šios fantazijos esmę sudaro spontaniškumas ir tas faktas, kad moteris daugiau niekada nesutiks to vyro. Moterys neretai jaučia seksualinės saviraiškos suvaržymus, nes mano, kad jų elgesys gali turėti tam tikrų pasekmių. Ši fantazija leidžia joms išsivaduoti nuo baimės sulaukti atpildo už savo troškimus ir poreikius.

Jėga ir paklusnumas

Dominuoti arba paklusti – dar viena daugelio moterų fantazija. Lova neretai tampa ta vieta, kurioje moteris norėtų perimti visą kontrolę, kad vyras ja žavėtųsi ir maldautų nesustoti. Tačiau moterys trokšta ne valdžios, bet minties, kad vyras jos tikrai nori.

Fantazijos apie dominavimą būna įvairios, tačiau pagrindinis jų motyvas – besąlygiškas jos troškimų vykdymas. Labai dažnai moterų seksualumą užgožia vyrų poreikis pasimylėti, todėl visiškai normalu, jei moteris sekso žaidimuose nori atlikti pagrindinį vaidmenį.

Neretai moterys taip pat svajoja apie vyro jėgą ir paklusnumą jam – tai gali būti tiek vyro pageidavimų vykdymas, tiek BDSM (surišimo, disciplinos ir sadomazochizmo) žaidimai. Žinoma, tai nereiškia, kad visos moterys svajoja apie skausmą ar išžaginimą. Norą paklusti veikiausiai diktuoja mintis, kad net įgyvendinusi tamsiausias fantazijas, moteris nejaus kaltės jausmo, nes jos paklusnumas prilygsta pateisinimui.

Seksas su dviem vyrais arba su vyru ir moterimi

Apie seksą trise svajoja abiejų lyčių atstovai. Moterų atveju trečiojo vietą gali užimti tiek vyras (tuomet moteris atsiduria dėmesio centre), tiek kita moteris.

Per seksą trise moteris sulaukia dvigubai daugiau dėmesio – daugiau bučinių ir glamonių, todėl ši fantazija kelia didelį jaudulį. Beje, statistiniai duomenys rodo, kad ši fantazija dažnai įgyvendinama ir realiame gyvenime: lytinių santykių iš karto su dviem asmenimis prisipažino turėjusios 20 proc. moterų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (244)