Viena detalė nepraslydo gerbėjams pro akis – tai vyresnėlio LiAngelo socialiniuose tinkluose besišypsanti gražuolė, kuri savo mylimojo liko laukti anapus Atlanto.

Kas ta gražuolė? Tai neseniai 18-ajį gimtadienį atšventusi Isabella Morris.

Merginą drąsiai galima vadinti socialinių tinklų žvaigžde. Vien „Instagram“ tinkle ją seka daugiau nei 130 tūkstančių gerbėjų.

Tiek devyniolikmetis LiAngelo, tiek Isabella mielai dalijasi bendromis nuotraukomis savo socialinių tinklų paskyrose ir negaili vienas kitam meilių žodžių.

LiAngelo ir Isabella:

Į Lietuvą LiAngelo atvyko kartu su jaunėliu broliu LaMello. Panašu, kad šešiolikmečiui neteko sekti vyresnėlio pėdomis ir už tūkstančių kilometrų palikti savo mylimosios. Nors dar visai neseniai jo glėbyje šildėsi tikra gražuolė, rudens pabaigoje užsienio žiniasklaidoje pasirodė žinia, jog paauglių santykiai nutrūko.

Primename, kad pirmosios oficialios Ballų konferencijos metu žurnalistės klausimas apie merginą bei simpatijas skriejo būtent vyresnėliui LiAngelo. Išgirdęs komplimentų bei klausimą, ar jis turi merginą, LiAngelo pasimetė, nieko neatsakė, tačiau lūpose buvo galima įskaityti žodžius „taip“ ir „ačiū“.

Akimirka, kuri apskriejo viso pasaulio žiniasklaidą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)