Naktį į DELFI kreipėsi Los Andžele įkurtos organizacijos „Hope For Paws“ įkūrėjas Eldadas Hagaras, kuris pranešė apie dar vieną L. Frankonytės išgelbėtą gyvūną - sunkiai sužeistą šunį.

Pirmiausia dainininkės ir aktorės karjeros JAV siekianti Loreta turėjo jį prisijaukinti, mat sužeistas gyvūnas buvo baikštus ir nieko neprisileido. Kai galiausiai jai pavyko paimti šunelį ant rankų, paaiškėjo, kad jam sunkiai sužalota koja.

Organizacijos įkūrėjas ir Loreta jį skubiai nuvežė į veterinarijos ligoninę, medikų pagalbos, kaip teigiama vaizdo įraše, prireikė ir pačiai L. Frankonytei, mat gelbėjamas gyvūnas sužalojo jai pirštą.

Galiausiai galime matyti, jog šuo klinikoje apžiūrimas, nuskutamas, jam suteikiama pagalba. Dabar jis ieškos jį mylinčių namų.

Sausio 5 dieną paskelbtas įrašas per vieną naktį sulaukė beveik 200 tūkstančių peržiūrų, prie jo palikta daugiau nei tūkstantis komentarų.

Pati L. Frankonytė šia istorija pasidalino savo feisbuko paskyroje ir teigė, kad ši gelbėjimo operacija jai buvo ypatinga, nes buvo pati sunkiausia ir tų, kuriose teko dalyvauti.

Šuniukas neteko letenos ir slėpėsi nuo žmonių, tad teko 45 minutes bandyti jį privilioti.

„Žinojau, kad jis man įkąs, buvau tam psichologiškai pasiruošusi, žinojau, kad jo vis tiek nepaleisiu. Washingtonas įkando į ranką, pirštą ir nagą, tad teko atsidurti priimamajame, tačiau tik po to, kai veterinarai patikrino šuniuką. Jis tikrai buvo to vertas ir darkart taip pasielgčiau, kad tik išgelbėčiau gyvybę“, – rašė L. Frankonytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)