Šaltinių duomenimis, Harry ir Meghan į lėktuvą įlipo pirmieji, nes nenorėjo sukelti kitų keleivių dėmesio. Porelė iš karto nukeliavo į lėktuvo galą ir atsisėdo paskutinėse eilėse.

Jie taip nenorėjo sulaukti dėmesio, jog jų pageidavimu buvo užsakytos trys paskutinės eilės abejose pusėse.

Harry ir Meghan lydėjo keli apsaugos darbuotojai, kurie, šaltinių teigimu, buvo kiek irzlūs ir nervingi.

33-ejų Harry prisėdo prie lango. Tiesa, ir apsirengė jis visiškai kitaip nei jį įprasta matyti viešuose renginiuose. Harry skrydžiui pasirinko džinsus, o veidą paslėpė kepurėle su snapeliu.

Dailymail.co.uk šaltiniai teigia, jog jei niekas ir nepastebėjo, kad lėktuvo gale skrenda ypatingi keleiviai, niekam nekilo abejonių, kad lėktuve sėdėjo ypatingi asmenys tada, kai išlipančius keleivius pasitiko ginkluoti Prancūzijos pareigūnai.

O princasir Meghan pasirinko išties puikią vietą Naujųjų sutikimui. Šiuo metu ten saulėta, o oro temperatūra siekia net 15 laipsnių šilumos. Skelbiama, kad porelė Naujuosius su draugais sutiko privačioje viloje Kanuose.

Taupios kelionės karališkoje šeimoje nėra naujiena. 2014-aisiais metais princas Williamas pamalonino bendrakeleivius savo kompanija kai skrido iš Niujorko į Vašingtoną.

Princas Harry ir Meghan Markle:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)