Mažametis berniukas yra ir tikras legendinės dainininkės giminaitis. Jis – tikras jos vienintelio brolio Jevgenijaus anūkas. Berniuku ji pradėjo rūpintis dar prieš dvejus metus. Kaip sako žinoma moteris, tai padaryti ją paskatino ir aplinkybės, ir širdis. Tai buvo vienintelė viltis išgelbėti berniuką Ženią, kuris galėjo likti tiesiog gatvėje.

Berniuko tėvas Vladas Pugačiovas, kuris yra ir A. Pugačiovos sūnėnas, 2011 metais sunkiai ištvėrė tėvo mirtį. Po skausmingos netekties vyras susirgo lėtinėmis ligomis ir pradėjo svaigintis. Tuomet A. Pugačiova sūnėną gelbėjo išveždama gydytis į Izraelį, pati apmokėjo visą gydymą. Vyras ne kartą žurnalistams ir pats sakė, kad be tetos nebūtų išgyvenęs, nes priklausomybė jo gyvenime užėmė vis didesnę vietą.

Tuo pat metu kai atlikėjos šeimoje vyko gyvenimiška drama, jos sūnėno žmona Viktorija susirgo tuberkulioze ir atsidūrė komos būsenoje. Kiek vėliau medikams pavyko ją išgelbėti, tačiau atsigavusi moteris neilgai trukus rado kitą vyrą. Atsikratęs priklausomybės narkotikams Vladas taip pat pradėjo naujus santykius.

Tačiau kol tėvai sprendė savo gyvenimo problemas ir rūpinosi savo sveikata, penkiametis A. Pugačiovos giminaitis liko be priežiūros. Visu tuo laikotarpiu scenos atstovė atsakingai rūpinosi vaiku ir galiausiai nusprendė įteisinti savo globą. Dabar ji oficiali berniuko globėja.

Berniukas dažnai leidžia laiką A. Pugačiovos ir jos sutuoktinio Maksimo Galkino pilyje, puikiai sutaria su poros dvyniais. Ir švenčių metu berniukas buvo su savo globėja ir jos šeima. Daugelis pastebi, kad vaikas yra itin panašus į pačią dainininkę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)