DELFI redakciją pasiekė skaitytojo laiškas, kuriame rašoma, jog žadėtas grupės SEL koncertas truko ne žadėtas tris valandas, o tik pusantros valandos.

„Matyt, dėl šventinės akcijos 200 bilietų, parduotų už 5 eurus, koncertą sutrumpino per pusę. Nors mokėję pilną sumą gavo tą patį. Gėda ir nusivylimas“.

Susisiekus grupės lyderis Egidijus Dragūnas sakė, jog jis neorganizavo šio koncerto ir po renginio nusprendė, jog tai bus paskutinis kartas kai jo grupės koncertus organizuoja kiti.

„Žmonės iš mūsų laukia daug daugiau, o gavo ne tai ko tikėjosi. Aš ir pats viską suprantu. Tegaliu pasakyti, kad kitais metais mes viską darysime patys, nes aš ir pats jaučiuosi patekęs į nemalonią situaciją prieš klausytojus. Šioje situacijoje esame apgauti tiek mes, tiek ir žiūrovai.

Aš žiūrėjau į viską ir galvojau, kaip taip nutiko, kad aš atsidūriau tokioje situacijoje. Tačiau kai žmonėms yra pagrindinis dalykas pinigai, gerai nebūna. Kažkas užsidirbo, o mes likome kvailio vietoje.

Koncertą organizavusios įmonės VšĮ „Edunetas“ atstovas sakė, kad koncertas ir neturėjo vykti tris valandas, tačiau tikslesnio ir detalesnio komentaro suteikti negalėjo.

„Aš dabar tikrai nekomentuosiu šio atvejo, kol nepasiaiškinsiu ir nesusirinksiu informacijos. Atsiprašau, bet neturiu ką pasakyti. Tik galiu pasakyti, kad kalbama yra netiesa. Šiuo metu galiu pasakyti tik tiek.

Susilaikome nuo komentarų, kol nepaaiškės kiti faktai, kuriais remiasi tie žmonės, kurie skundžiasi buvusiu renginiu“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (275)