Gruodžio 30 dieną gimusią mergaitę tėvai pavadino Elžbieta, tai DELFI patvirtino pats Edmundas. Pasidomėjus, kaip jaučiasi mažylė ir dukrelę pagimdžiusi Kristina, jis šyptelėjo: „Viskas gerai“.

Tai antroji atžala šeimoje. Edmundas ir Kristina augina dar vieną dukrą Barborą.

Žinią apie laukiamą šeimos pagausėjimą Edmundas ir Kristina stengėsi nuslėpti nuo viešumos. Dar spalio pabaigoje, kalbėdamas su žurnalistais, tikino, jog šiuo etapu jiems svarbiausia ramybė.

Vardas Elžbieta reiškia – „mano Dievas visagalis“. Elžbietos vardas yra minimas Biblijoje. Senajame Testamente paminėta Elisheba yra Aarono žmona. Naujajame Testamente yra minima Elzbieta, Šv. Jono Krikštytojo motina. Elzbietos (Elžbietos) vardą mėgo karališkosios Europos šeimos. Šį vardą turėjo net 7 karalienėmis ir princesėmis tituluotos moterys. Vardas šiuo metu išgyvena renesansą ir yra beveik visų pasaulio kraštų populiariausiųjų vardų sąrašuose.

DELFI primena, kad pora susituokė po dešimties metų draugystės. Edmundas Kristinai piršosi ne kartą, o kai galų gale padovanojo jai sužadėtuvių žiedą šis pasirodė esantis per mažas.

Prieš kelerius metus savo pažinties istoriją Kristina ir Edmundas pasakojo LNK laidoje „Valanda su Rūta“. Kristina juokiasi prisiminusi tą kartą, kai pirmą kartą muzikos akademijos koridoriuje pastebėjo Edmundą, tiksliau pirmiausiai nepastebėjo, o išgirdo. Kažkas paklausė, kiek valandų, ir tuomet pasigirdo Edmundo suvalkietiškas „be dėšimt šėšios...“. „Pasižiūriu kas ten toks, o ten toks baravykutis stovi“, – pasakodama šypsojosi K. Zmailaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (211)