Gliceriną dažnai naudoja tvarkant viešbučius ir net muziejus. Tirštas bekvapis, bespalvis skystis sudaro nematomą plėvelę, kuri saugo paviršius nuo dulkių.

Dėmesio – visus paviršius. Glicerinas ypač tinka valyti veidrodžiams ir lakuotiems paviršiams. Užlašinkite kelis glicerino lašus ant audinio iš mikropluošto, juos patrinkite baldą ir šis ims blizgėti kaip naujas.

Glicerinas tiks ir blizginant parketą ar laminatą. tada reikės pora lašų įlašinti į vandenį. Net senas parketas atrodys naujai.

Glicerinas tinka ir skalbimui. Pavyzdžiui, jei norite išimti uogų dėmę, pamerkite išteptą vietą į gliceriną, o paskui išskalaukite kiek pasūdytu vandeniu.

Glicerinas jau seniai naudojamas kosmetikai, taigi galima pasitelkti jį ir grožio reikmėms. Pavyzdžiui, galite įlašinti glicerino į šampūną, kad plaukai labiau blizgėtų, arba – į rankų ar kojų kremą, kad oda būtų dar minkštesnė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)