Beveik prie pat scenos įsitaisiusi porelė stebėjo kelias valandas trukusį Justino Jankevičiaus interviu su pasikalbėjimų viešnia Rita Miliūte.

Ir nors viso vakaro metu šalia Monikos sėdėjęs vaikinas nepaleido jos rankos, daugiau atvirauti apie naują vaikiną bei širdį užplūdusius jausmus ji atsisakė.

Toks atviras jausmų demonstravimas – gana netikėtas. Anksčiau Monika po devyniais užraktais slėpdavo savo asmeninį gyvenimą, o jei kur nors ir pasirodydavo su vaikinu, dažniausiai tai tebūdavo brolis, kolega ar geras draugas.

Šiuo metu M. Šalčiūtė gyvena ramiai, ji yra atsiribojusi nuo viešo gyvenimo, renginių bei projektų.

Viešumoje dažnai vėjavaikišką įvaizdį kurianti Monika prieš kelerius metus atvirame interviu DELFI yra kalbėjusi, jog jau galvoja apie šeimą bei yra pasiruošusi kurti rimtus santykius: „Gal ne šiandien ir ne rytoj, bet pradėjusi draugystę norėčiau apie ją galvoti rimtai ir planuoti bendrą ateitį“.

Beje, kurį laiką ji buvo poruojama su milijonieriumi iš Kauno prisistatančiu Ugniumi Kiguoliu, sklido gandai ir apie kitus santykius. Deja, visus šiuos gandus apie kurtus santykius Monika neigia, o į klausimus, kas iš tirkųjų buvo jos vaikinai, kalba paslaptingai ir nekonkrečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)