Jei pažįstate tokį laimingąjį, nepavydėkite – tai, kad žmogus be galo aistringas ir seksualus, dar nereiškia, kad jis laimingas. Na o racionaliai panagrinėjus sąveiką tarp įvairių zodiako ir stichijų ženklų, faktų nepaneigsi.

Štai tų nuolat kažko norinčių meilužių sąrašas. 3 seksualiausi zodiako ženklai:

Šaulys

Iš tiesų pasisekė Šaulio partneriui. Iš esmės tai vieną kartą mylintys žmonės, bet šis faktas netrukdo jiems būti aistringiems savo antrosios pusės atžvilgiu. Šauliams patinka harmonija lovoje, jų neblaško pašalinės smulkmenos, jie pasiryžę viskam, kad tik maksimaliai suteiktų malonumo mylimam žmogui.

Kodėl žmones vilioja artimiau susipažinti su Šauliais? Taip yra dėl neišsenkančios vidinės šio zodiako ženklo energijos ir pasitikėjimo savimi. Dėl šių ypatybių Šauliams sekasi darbe, jos pabrėžia jo brandų seksualumą.

Skorpionas

Skorpionai – daugialypės asmenybės. Štai kas skiria Skorpionus nuo kitų zodiako ženklų – jie bet kurią akimirką nusiteikę atradimams. Intuityviai kiekvienam žmogui norisi eksperimentų artumo akimirką, bet ne visi būna jiems nusiteikę, kai visgi pasitaiko proga. Skorpionas aistringai, nevaržomai tyrinės save ir savo partnerį, atras vis naujų būdų patirti palaimą.

Bene vienintelis dalykas gali būti atstumiantis – Skorpiono polinkis dažnai keisti partnerius. Bet pats skorpionas nejaučia kaltės dėl neištikimybės, o seksualinius žygdarbius pateisina savo ypatingu jautrumu.

Dvyniai

Dvyniuose slypintys prieštaringumai žada tikrą aistrų audrą. Įprastai Dvyniai sužavi visus, kuriems pabodo pilka kasdienybė – šios asmenybės gali vienu žvilgsniu apsukti galvą bet kokiam zodiako ženklui ir akimirksniu priversti save pamilti.

Dvynių instrumentas – efektyvumas. Deja, atidžiau jį ištyrus, galimas nusivylimas. Dvyniai ryškūs, madingi, įdomūs ir seksualūs, bet tai tik viena jų pusė. Tai labai kontrastingos asmenybės, kurios dažnai siekia patenkinti tik savo poreikius.

Šie trys zodiako ženklai – impulsyviausi, ryškiausi, be galo patrauklūs kitiems. Jų stiprybė – vidinė energija, o pagrindinė jų užduotis – nešvaistyti jos veltui, o savo žavesį pasitelkti išmintingai. Tik tokiu atveju Šauliai, Dvyniai ir Skorpionai bus stiprūs ir laimingi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)