Likus geram pusvalandžiui iki vakarėlio, Viekšnių gimnazijos auklėtiniai jau skubėjo į mokymo įstaigą ir po truputį buriavosi prie durų, o likus kelioms minutėms nekantriai žvilgčiojo į laikrodį, kada pasirodys taip laukiami svečiai.

Vos pravėrę duris J. Nainys ir R. Mackevičius buvo pasitikti šūksniais ir gausiais plojimais. „Radistai“ pažadėjo jiems tikrą siautulį. Ir nemelavo.

Sporto salė virto didžiule diskoteka, o mokiniai šėlo jau nuo pirmų minučių.

„Pakelkite rankas! Ar mokate dainuoti?! Tai dainuokit!“, - šaukė Rolandas ir skatino linksmintis jaunuolius, kiek jiems tik leidžia jėgos.

Išskirtine galimybe pašėlti su „Radistais“ Viekšnių gimnazija pakvietė ir Raseinių rajono Ariogalos gimnaziją. Abi gimnazijos neseniai pradėjo bendradarbiauti.

Mokiniai neslėpė, kad tokio pasilinksminimo labai laukė ir kai kurie net skaičiavo dienas, kada gi pagaliau galės ateiti į mokyklą. Nors pamokos nevyksta, ketvirtadienį, gruodžio 28 dieną, mokiniai į mokyklą sugužėjo nė neraginami.

Nepamirštamą „Radistų“ šventinę diskoteką laimėjusi mokykla ketvirtadienį sulaukė ir dar vienos dovanos: gavo 100 kg „Dos pollos“ vištienos filė kepsnelių visos mokyklos pietums.

Trečiąją vietą laimėjusios mokyklos moksleiviai gavo 20 kepuraičių su snapeliu ir 30 porų marškinėlių, o antrosios vietos laimėtojus nudžiugino oro gultais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)