Smalsuolių minioje karališkosios šeimos narių pasirodymo laukė ir 39-erių Karen Anvil su dukra. Ir to, kas nutiko tą rytą, moteris nė nesapnavo, skelbia „The Sun“.

Karen, sulaukusi, kuomet karališkosios šeimos nariai, princas Williamas su Kate Middleton bei princas Harry su Meghan Markle, priartės prie pat jų – spustelėjo fotoaparato mygtuką ir įamžino bene geriausią tą ryto nuotrauką.

Karališkąją šeimą prie bažnyčios įamžino daugybė žiniasklaidoje dirbančių fotografų, tačiau nė vienam nepavyko visų keturių karališkosios šeimos narių įamžinti vienoje nuotraukoje iš taip arti prie pat žmonių. O Karen tai pavyko.

Britės nuotrauka, kuria ji pasidalijo „Twitter“ tinkle, sulaukė neįtikėtino dėmesio. Net keli vietiniai laikraščiai jos nuotrauką išspausdino pirmuosiuose puslapiuose, o socialiniame tinkle ji per žaibiškai trumpą laiką sulaukė dešimčių tūkstančių paspaudimų „patinka“.

Leidiniui BBC Karen atskleidė, jog tikisi, kad karališkoji šeima už šią nuotrauką paklos tiek, jog pakaks sumokėti už dukros Rachel mokslus universitete.

Beje, prie bažnyčios Karen atsidūrė būtent dėl to, jog jos dukra Rachel turėjo svajonę karališką šeimą pamatyti iš labai arti. Tai buvo tarsi kalėdinės svajonės išpildymas.

O ką gi britė su dukra šūktelėjo karališkosios šeimos nariams, jog šie taip besišypsodami žvilgtelėjo į jos pusę? „Kažką rėkiau, lyg „Su Kalėdomis“. Rėkiau lyg idotė“, – juokėsi Karen.

Karališkosios šeimos nuotrauka Karen pasidalijo socialiniame tinkle ir sulaukė didžiulio dėmesio ne tik dėl įspūdingo kiekio „patinka“ paspaudimų, bet ir dėl to, jog sulaukė ne vieno prašymo panaudoti nuotrauką.

„Iš pradžių mielai visiems leisdavau, nes nieko apie tai nenutuokiau“, – teigė 39-erių britė, tačiau pridūrė, jog netrukus atsirado tokių, kurie ėmė patarinėti nedalyti nuotraukos nemokamai.

Žiniasklaidoje pasklidusios kalėdinio ryto nuotraukos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)