„Pastaruosius penkis mėnesius ramiai gydžiausi autonominę disfunkciją. Tai kelionė, kuri man nebuvo lengva, – rašė Solange. – Kartais jaučiuosi rami, o kartais visiškai nerami. Tai sudėtinga [diagnozė] ir aš vis dar mokausi pati, tačiau dabar mano gydytojai neduoda man leidimo tokiems ilgiems skrydžiams ir dideliems šou po jų“.

31 metų dainos „Cranes in the Sky“ atlikėja atsiprašė ir prisipažino, kad sprendimas, kurį ji buvo priversta priimti, ją labai nuliūdino, tačiau pažadėjo sugrįžti kitą kartą, „nes man labai svarbu jausti ryšį su žmonėmis, kurie taip smarkiai mane įkvėpė daugybe prasmių“, rašė ji.

Ji taip pat padėkojo kitiems festivaliams, kurie žinojo apie jos sveikatą ir išsaugojo konfidencialumą bei palaikė ją.

„Praėję metai mano gyvenime buvo vieni iš suteikusių daugiausia pasitenkinimo… Šis atlikimas ir apsikeitimas energija su savo žmonėmis buvo puikus, aš taip džiaugiuosi galimybe tęsti darbą ir jaučiuosi nuolanki ir dėkinga galėdama daryti tai kitais metais. Tai man suteikia gyvenimą“, – užbaigė ji emocingą pasisakymą.

Solange Knowles nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją