„Gerai, viena mano kalėdinių dovanų iš Kanye yra ši maža dėžė su „Disney“ peliuko Mikio žaislu, „Apple“ ausinėmis, „Netflix“, „Amazon“ dovanų kortelėmis ir „Adidas“ kojinėmis, – rodydama dovanas K. Kardashian sako pirmame vaizdo įraše. – Ir aš sakau, „Tai taip miela, ačiū!“

Tada jie atidaro antrą dėžę, kurioje yra dar daugiau dovanų.

Antrame vaizdo įraše Kim kalba: „Tačiau tada aš atidarau antrą dėžę ir ten yra „Amazon“ akcijos, „Netflix“ akcijos, „Apple“ akcijos, mažos ausinės, „Adidas“ akcijos ir „Disney“ akcijos“.

K. Kardashian neslėpė, kad jai šios dovanos labai patiko. Ji parašė: „Įspėju, mano vyras geriausias!“

Kiek anksčiau, antrąją Kalėdų dieną, ji su savo gerbėjais pasidalino tuo, kas ją Kalėdų proga nudžiugino. Prie savo kojos nuotraukos ji parašė: „O dieve, mano žvynelinė beveik dingo! Geriausia Kalėdų dovana“.

Kim ir Kanye dabar - labai jaudinantis laikas. Netrukus porai pakaitinė motina pagimdys trečią vaiką. Pora šventėmis mėgavosi kartu. Jas švęsti pradėjo sekmadienį, gruodžio 24 dieną, kasmet Kris Jenner rengiamame Kūčių vakarėlyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)