„Lauktas Kūčių vakaras – jau su mumis. Į šias stebuklingas valandas telpa visa, kas žmogui iš tiesų brangu. Ir amžina viltis, ir tikėjimas. Tai akimirkos, kai ypač stipriai jaučiame gerumo galią.
Kai iš naujo suprantame, kad tikroji šventė – matyti artimų žmonių šypsenas, girdėti vaikų juoką, drauge su visais laužti kalėdaitį ir dalytis širdies šiluma.

Saugokime šį bendrumo jausmą kaip didžiausią šio vakaro dovaną. Ramybės ir džiaugsmo Jūsų namams, daug šviesos, įveikiančios tamsą. Linksmų šventų Kalėdų!“, – sako D. Grybauskaitė.
Dalia Grybauskaitė

Artėjant Šv. Kalėdoms ir Naujiesiems Metams, ministras pirmininkas Saulius Skvernelis sveikina visus Lietuvos žmones ir jiems linki dosnių bei šiltų švenčių.

„Gražiausios metų šventės siejasi su jaukumu ir dėmesiu artimiausiems. Kūčių vakaras su brangiausiais žmonėmis – tai prasmingiausias atlygis už visus metų darbus. Nuoširdus rūpestis, supratimas ir palaikymas – geriausia dovana Šventų Kalėdų rytą, kuria linkiu dalintis visus ateinančius metus. Sveikinu visus sulaukus gražiausių metų švenčių. Tegul jos būna dosnios ir šiltos kiekvienam. Džiaugsmingų artėjančių Šventų Kalėdų ir laimingų Naujųjų Metų“, – linki premjeras S. Skvernelis.